<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Schindler Ny elevator standard skaerper kravene til sikkerhed og komfort
Ny elevator-standard skærper kravene til sikkerhed og komfort

Annonce

Ny elevator-standard skærper kravene til sikkerhed og komfort

Schindler Elevatorer ruller den kommende europæiske standard ud på anlæg over hele landet

 

Nu sættes der ekstra fokus på sikkerhed og komfort i elevatorer med den nye europæiske standard EN 81-20/50. Standarden vil være bindende for alle anlæg, der tages i drift fra den 1. september 2017 og stiller bl.a. skærpede krav til elevatorkabinens vægge og døre, samt en række forbedringer af belysning, adgangen for serviceteknikere og andre vigtige forhold.

 

Schindler er banebrydende
i forhold til EN 81-20/50

 

Siden 1. december 2015 har Schindler Elevatorer udarbejdet alle tilbud på installation, service og vedligehold efter den nye standard:

 

- Vi fremtidssikrer kundernes elevatorer ved i god tid at tage dialogen og planlægge de ændringer, der skal foretages efter de nye regler, siger Sales Manager Carsten Stern Hansen

- Her er der en stor fordel for kunderne i Danmark, at Schindler-koncernen i næsten to år har arbejdet efter den nye standard. Både når det gælder opgraderingen af eksisterende elevatorer og udviklingen af helt nye modeller. Det giver vores kunder nogle effektive og økonomisk attraktive løsninger, der garanterer dem en stabil drift.

 

De mange nye krav

Blandt de nye krav er bedre brandsikring af elevatorkabinerne. De skal samtidig have mere solide vægge for at øge sikkerheden og give mere støjfrie ture i elevatoren.

 

Et tættere sikkerheds lysgitter skal forhindre, at man kan få fingrene i klemme i området omkring døren. Og der skal være bedre belysning, mindst 100 lux, inde i elevatoren, så især personer med nedsat syn hjælpes.

 

Samtidig styrkes sikkerheden for de serviceteknikere, der vedligeholder elevatorer. Der etableres bl.a. større sikkerhedsområder på elevatorens tag og i skakten, hvor der også skal være bedre belysning samt en inspektions- og kontrolanordning.

 

 

Sikkerhed i planlægningsprocessen

- En tidlig implementering af den nye elevatorstandard giver klare fordele, understreger Carsten Stern Hansen. - De nye anlæg vil allerede leve op til en sikkerhedsstandard, som andre ikke vil være i stand til at opfylde, før deres elevatoranlæg er blevet renoveret.

- Bygherrer og kunder skal også være opmærksomme på, at elevatorer, der er planlagt og installeret i henhold til den gamle standard, ikke længere lovmæssigt kan tages i brug, hvis der skulle opstå forsinkelser i byggefasen, så idriftsættelsen passerer skæringsdatoen 31. august 2017. Så ønsker man sikkerhed i sin planlægning, tilbyder Schindler allerede nu en løsning, der overholder EN 81-20/50.

 

Først med nye elevatorer

Schindler-koncernen har foretaget store investeringer for at bringe hele sit produktionsforløb – fra research og materialer til leverandører og certificering – på højde med de nye regler. Det betyder, at Schindler som den første udbyder på markedet kan tilbyde nye elevatormodeller efter EN 81-20/50 standarden.

 

http://www.schindler.com/dk/internet/da/service-vedligehold.html

schindler-elevatorer

Schindler Elevatorer A/S

Schindler er et historisk brand. Veletableret på det danske marked, og en del af en multinational koncern med selskaber i hele verden. Vores produkt er mobilitet: sikre, pålidelige og miljømæssigt bæredygtige.

Kontaktinformation
Schindler Elevatorer A/S
Industriparken 16-18
2750 Ballerup
Tlf:70131060
Web:
Email:   post@dk.schindler.com