<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Carlsberg Byen
Carlsberg Byen

Annonce

Carlsberg Byen

Carlsberg-området er et enestående kulturmiljø. Her er anvendt nogle af landets bedste arkitekter og helt frem til efter midten af 1900-tallet blev der lagt stor vægt på, at området signalerede storhed og international orientering.

Visionen er fra Carlsbergs side, i forbindelse med udvidelsen af området, at skabe en aktiv og varieret bydel, hvor historien i området fastholdes samtidig med at nye principper for livet i den moderne storby tænkes ind. Industriområdet Carlsberg ønskes omdannet til et tæt og levende bykvarter, hvor der lægges særlig vægt på bæredygtighed, byrum og byliv samt på bevaring og genbrug af kulturarven og områdets øvrige eksisterende herlighedsværdier.


Vi er for vores vedkommende stolte af, at have leveret klinker til dette fantastiske projekt, hvor det i høj grad er lykkedes, at forene idé og handling og hvor vi har haft mulighed for at fremvise, hvad vi kan, i forbindelse med det spændende valg af klinker.

Projekt
Carlsberg Byen

Arkitekt
1:1 landskab

Udførende
Malmos

Udført år
2016

Produkt
Odense, Odense grådæmpet, Atlanta og Liverpool specialformat

steffen-sten

Steffen Sten ApS

Tysk grundighed og danske traditioner. Hos os får du tagsten og teglklinker der holder. Og det handler om meget mere end levetid.
Skal du renovere eller bygge nyt, vil vi gerne invitere dig til et kig hos Steffen Sten.Kontaktinformation
Steffen Sten ApS
Havnegade 70B
5000 Odense C
Tlf:+45 65 91 64 30
Web:
Email:   info@steffensten.dk