<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> http www teglklinker dk projekter hedehusene stationsforplads
Hedehusene Stationsforplads

Annonce

Hedehusene Stationsforplads

VINDER AF BROLÆGGERPRISEN 2017
Stationsforpladsen er med sin centrale placering et midtpunkt der ikke mindst binder Hedehusene sammen med den nye bydel NærHeden syd for stationen. Det nye projekt gør pladsen til et indbydende og levende byrum, der kan udnyttes bedre både i hverdagen og ved særlige lejligheder. Busser og biler kan sive over pladsen, men bløde trafikanter (fodgængere og cyklister) og ophold i området er i højsædet.
I området fra den centrale stationsbygning til hovedgaden er der en belægning med primært røde teglklinker. Omkring stationsbygningerne og restauranten er der lagt brosten. Der er lavet et let forsænket område i belægningen med ca. 10 vanddysser samt trappeanlæg til ophold
Hedehusene har fået et rigtig flot og centralt byrum med mange muligheder – et ånderum, en plads til socialt samvær og et samlingssted for mange former for aktiviteter.
Vi hos Steffen Sten har været glade for at levere vores teglklinke Friesland til dette projekt og vi ønsker alle de implicerede parter tillykke med den flotte pris.
steffen-sten

Steffen Sten ApS

Tysk grundighed og danske traditioner. Hos os får du tagsten og teglklinker der holder. Og det handler om meget mere end levetid.
Skal du renovere eller bygge nyt, vil vi gerne invitere dig til et kig hos Steffen Sten.Kontaktinformation
Steffen Sten ApS
Havnegade 70B
5000 Odense C
Tlf:+45 65 91 64 30
Web:
Email:   info@steffensten.dk