<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Den danske VVS branche har taget tysk genialitet til sig
wedi

Annonce

Den danske VVS-branche har taget tysk genialitet til sig

Badeværelsesproduktet, som for alvor har vundet indpas i opbygningen af brusenicher i danske badeværelser, er Fundo Riolita fra wedi. 

Fundo Riolita er et særligt gulvelement med indbygget fald til barrierefri baderum. Fundo Riolita har et unikt rendeafløb, hvor badevandet løber væk gennem det elegante linjeafløb fra Unidrain, hvor Riolita kan kombineres med Unidrains ClassicLine eller HighLine designerafløb. 

 

Nem lægning og mulighed for store fliser i forskellige tykkelser

Fundo Riolita gulvelementet kan tilpasses til den ønskede størrelse på installationsstedet og efter installationen kan Fundo Riolita gulvelementet monteres med fliser. 

Det indbyggede fald i gulvelementerne muliggør stort set fugefri lægning af fliser i stort format i mange forskellige tykkelser (5 – 25mm).

 

Fundo Riolita giver en lang række af fordele

De specielt tilpassede gulvelementer sikrer en række fordele – blandt andet:

  • Nemmere og hurtigere installation
  • Lav vægt
  • Lav byggehøjde
  • Garanteret vandtæt
  • Minimerer risiko for indbygningsfejl
  • Sikrer korrekt understøttet placering af afløbet

 

Intelligente løsninger kendetegner wedis vådrumssystemer

Intelligente løsninger og produkter, der giver håndværkere en række fordele, er kendetegnende ved wedis vådrumssystemer, der på tværs af produkterne er henvendt til kvalitetsbevidste aktører i branchen, som hele tiden er på udkig efter gode løsninger af høj kvalitet, der samtidig kan minimere installationstid og derved forbedre økonomien i projekterne. 

 

Intelligente løsninger og produkter, der giver håndværkere en række fordele,

 

wedi – langt mere end barrierefrie brusebade

wedis Fundo-serie indeholder et bredt udvalg af flotte barrierefrie gulvsystemer til badeværelser med flisebeklædning – det morderne brusebad består dog af langt mere end gulvelementet.

Derfor rummer wedis modulopbyggede system også en række funktionelle elementer, du kan udnytte til at tilpasse badeværelser til individuelle ønsker og behov. 

Af eksempler kan nævnes en praktisk niche eller hylde til shampoo o.lign., en siddebænk, en stabil skillevæg med indbyggede hylder eller måske en individuelt udformet håndvask.

På grund af modulopbygningen udmærker wedis systemløsninger sig bl.a. ved fordele som yderst nem forarbejdning og markant kortere ventetid ved fliseopsætning. 

Kontaktinformation
wedi - Denmark
Hvedemarken 5
3520 Farum
Tlf:+45 4738 2329
Email:   mette.bengtson@wedi.dk