1686218160-mo3-02_786x400px_wedi_bind_ihop_bandet

Med wedi er det kun fantasien, der sætter grænser

 

At udfordre status quo har altid været en del af DNA’et i den innovative virksomhed wedi, hvor der bliver sat en ære i konstant at være spydspidsen af innovativ udvikling inden for branchen. Derfor arbejder wedi tæt sammen med arkitekter, ingeniører, håndværkere og entreprenører med ambitionen om at udvikle nye produkter og løsninger.

 

 

Former og konstruktioner der udfordrer en konservativ branche

Et godt eksempel på denne konstante nysgerrighed og ambition om at skubbe til udviklingen, fandt sted til arkitektkonkurrencen ”Nye øjne på byggekeramik” på branchemessen Nordbygg 2022 i Stockholm.

 

Her tiltrak især vinderbidraget i arkitektkonkurrencen, en besøgscafé-installation med navnet ”Bind-ihop-bandet”, sig stor opmærksomhed.

På afstand en naturlig organisk form, som én lang snoet konstruktion, der vrider og drejer sig igennem rummet.  Kommer man tæt på, opdager man, at konstruktionen – på trods af formerne – er iklædt klinker i forskellige mønstre, former og størrelser.

En kombination der umiddelbart virker ulogisk og praktisk taget umuligt, når man traditionelt arbejder med klinker - og derfor skabte den færdige besøgscafé også en wauw-effekt hos de besøgende, der ved nærmere øjekast og berøring oplevede et samlet udtryk, som værende overraskende, legende og levende.

 

wedi er den stolte leverandør af underlaget og formgivningen ud fra arkitekternes tegning.

Elementerne er leveret igennem Kakelspecialisten i Stockholm, der har stået for selve opbygningen og klinkebeklædningen.

Hos wedi takker vi de vindende arkitekter Fanny Tersmeden, Johannes Henriksson og Oscar Landing for tilliden og samarbejdet.

 

 
03_1200x600px_wedi_bind_ihop_bandet
 
 

Med wedi er det kun fantasien, der sætter grænser

”Det skaber både stolthed og en enorm arbejdsglæde hos os i wedi, når vi får lejlighed til at udnytte vores knowhow på forskellige projekter. Det at skabe det muliges kunst er hele grundessensen af wedi – vi skaber det, du ønsker.” fortæller Lasse Ervolder, Area Manager Scandinavia, wedi GmbH.

 

Denne type opgaver, er altid kendetegnet ved konstruktive dialoger, nysgerrighed og en udfordrende dialog. Tankegangen omkring former og konstruktioner gør at alle deltagere i processen, må tænke ud af boksen. Derved skabes vilde og unikke løsninger.Mange referencer med specialproduktion i både Danmark og internationalt

wedi Skandinavien har efterhånden opbygget en lang række af imponerende reference-projekter, hvor specialproduktion har spillet en væsentlig rolle, ofte indenfor spa og wellness, se mere om dette på www.bygmedwedi.dk/cases

 

Kontaktinformation