<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Overraskende frontloeber indenfor wellness
wedi

Annonce

Overraskende frontløber indenfor wellness

Modigt og nytænkende sydfynsk hotel stjæler rampelyset, ikke mindst takket være vådrumselementer fra wedi.

 

Oplevelsen af det sydfynske øhav og den omgivende fortryllende natur er blevet en endnu større oplevelse for besøgende på det sydfynske Hotel Fåborg Fjord med spa- og konferencefaciliteter på højeste niveau.

 

Trods Corona og udfordringer med levering er dørene således netop slået op for en helt ny wellness-afdeling med nytænkende elementer, der ikke tidligere er set i Danmark.

 

02_wedi_Hotel Faaborg Fjord_786px

 

Nytænkende metoder udfordrer status quo i branchen

Som medlem af Small Danish Hotels er det ikke nødvendigvis hverdag for Hotel Fåborg Fjord at sammenligne sig med de største kollegaer herhjemme – men ved at sammensætte et hold af forskellige leverandører, med arkitektvirksomheden Thomas Thomsen i spidsen, der alle har været modige og nytænkende, er det lykkedes at skabe en lang række specialtilpassede løsninger og detaljer. I kombination med deciderede produktnyheder på det danske marked, har det givet et unikt resultat og bringer det sydfynske hotel helt frem i klassen.

 

Læs også: Interview med Lasse Ervolder, regionschef for wedi i Skandinavien: Innovativ løsning sikrer norsk flisekæde højt kundeserviceniveau i et stort marked

 

Største tyske underleverandører

I projektet har det været naturligt for Thomas Thomsen at kigge til Tyskland for inspiration, hvor udviklingen indenfor wellness og spa er mange år foran Danmark. Derfor er der brugt nogle af de største tyske underleverandører til projektet. Det gælder blandt andet wedi, som efterhånden er godt etableret på det danske marked - dels for deres innovative vådrumsløsninger og dels for deres nytænkende samarbejder med arkitektvirksomheder i flere projekter.


En nøglespiller i projektet

Til wellness-projektet på Hotel Fåborg Fjord har wedi leveret flere elementer – dampkabine, snerum (det første af sin slags i Danmark) og en såkaldt wellness-ø, der blandt andet indeholder en siddezone med fodbad og i den ene ende, en koldvands gangsti med massagesten samt en relaxzone med infarød sauna indbygget i loftselementet, så det matcher formen på wellness-øen, hvor man får varmen indefra og ud, og ikke udefra og ind, som i en normal sauna.

 

03_wedi_Hotel Faaborg Fjord_786px

 

Tegningsmateriale og afsætningsplan

Selvom wedi ikke har tekniske tegnere ansat i Danmark, har wedi - med input fra arkitektfirmaet Thomas Thomsen – stået for udarbejdelsen af hele tegningsmaterialet og afsætningsplanen, så leverandøren af welness, virksomheden DuoLine, havde et optimalt udgangspunkt for at afsætte alle de mange afløb og rør. Udarbejdelsen af tegningsmateriale og afsætningsplan er sket i et tæt samarbejde med brandrådgivnings- og konstruktørvirksomheden Langmach Ribe.

Se flere billeder HER.

Kontaktinformation
wedi - Denmark
Hvedemarken 5
3520 Farum
Tlf:+45 4738 2329
Email:   mette.bengtson@wedi.dk