1642759251-8j9-wedi_trollo_top_786x400px

Ribe Camping tilbyder også designerbad med spa-feeling

Luksus på camping? Det er lige nøjagtig det, du finder i Danmarks ældste by Ribe.

 

At besøge Ribe er som at træde ind i en anden verden. De hyggelige middelalderlige gader har en dejlig atmosfære, stemningen er speciel, og vidner om den store betydning byen og oplandet har haft gennem århundreder. Nationalpark Vadehavet bidrager til helt unikke naturoplevelser omkring Ribe, og overnatningen kan også blive af en helt særlig kaliber, hvis altså man vælger at tjekke ind på Ribe Camping.

 

Ribe de Janeiro

Campingpladsen i Ribe, der blev kåret til at være Danmarks bedste campingplads i 2020, har et væld af faciliteter at byde ind med for hele familien. Der kan vælges glamping, feriehytte, penthouselejlighed eller traditionel camping hele året rundt, og overalt er der taget et valg om at levere kvalitet. 

 

Blandt de muligheder, som campingpladsen tilbyder, er særligt servicebygningerne og de helt nye bruserumsløsninger, der nærmest er spaoplevelser i sig selv, i en liga for sig. Så det er ikke for ingenting, at man omtaler Ribe Camping som ’Ribe de Janeiro’.

 

wedi_trollo_01_786x400px
 
 

Nok verdens mest elegante brusebadsløsning

Hvordan brusebadet skal udformes, er oftest en designmæssig opgave, der kræver omtanke og fokus på materialevalg. Det skal jo være forbundet med velvære at tage et bad, så derfor er rammer og funktionalitet ekstremt vigtige. I et kollektivt bruserum bliver udfordringen endnu større; for hvordan sikre intimitet, afskærmning og brugervenlighed, samtidig med at muligheden for vedligeholdelse og hygiejne er i top?

 

Hos Ribe Camping har man tænkt over tingene og realiseret en løsning, der nok kandiderer til at være blandt de allerbedste, såvel når det gælder funktionalitet, som når det æstetiske udtryk vurderes: brusekabiner der er runde samt spiralformede præcis som et sneglehus, skaber nemlig en privatsfære på en elegant og funktionel måde. Man går ind i badet og er afskærmet, så brusevandet ikke står til alle sider, og så andre ikke kan kigge med, når man vasker sig. Sådan.

 

Helt konkret er bruseniche produkterne ’Fundo Nautilo’ og ’Fundo Trollo’ fra tyske wedi. Gennem 40 år har wedi leveret løsninger til vådrum, så udfordringen om, hvorvidt en bruseniche skal have forhæng, dør i hærdet glas eller en anden løsning, som oftest hverken er specielt smuk, hygiejnisk eller praktisk, er hermed elimineret.

 

wedi_nautilo_02_786x400px
 
 

Med plads til et hvil

Når design og funktionalitet forenes, bidrager det til, at badeoplevelsen højnes, og i tilfældet Ribe Camping er hver brusekabine ledsaget af en smart bænk, så det er bekvemt at sætte sig, klæde sig af og på eller hjælpe familiens yngste.

 

Bænkene, der er beklædt med mosaikker, er monteret med en wedi 610 klæbe- og tætningsmasse, de er alle af modellen Sanoasa Comoda fra wedi og monteret på rund sokkel og front.

 

Alt i alt er både bruseniche og bænk af en kvalitet, der skaber blikfang i ethvert baderum, og at finde dette udtryk på en campingplads er da i en liga helt for sig.

 

Produktfakta:

 

Se de unikke wedi-produkter til baderum, spa, leisure og nu også camping-locations her:

 

 

Kontaktinformation