wedi_Raum-Milieu_FILMSET_6_V2_lay3_RGB

Sanoasa hjørnebænk – det lille ekstra, der gør stor forskel i brusenichen

Den svævende Sanoasa hjørnebænk fra wedi er en unik og smuk løsning, som du nemt kan integrere i vægdesignet i brusenichen, da hjørnebænken er mulig at beklæde med fliser. Dermed falder hjørnebænken smukt ind i både nyt og eksisterende design.

 

Elegant alternativ til badestol eller lidt ekstra luksus og komfort i hverdagen

For ældre og andre med gangbesvær er hjørnebænken et både praktisk og designmæssigt smukt alternativ til den klassiske badestol, som hverken er specielt køn eller praktisk, da den typisk optager en stor del af pladsen i brusenichen.

For andre målgrupper tilbyder den svævende hjørnebænk ekstra komfort og luksus i hverdagen – fx når benene skal barberes eller når børnene skal med i bad. Hjørnebænken kan endda også udnyttes som elegant shampoo-hylde.

 

Flot designlinje til både nye og eksisterende brusenicher

Med sin størrelse og placering optager hjørnebænken stort ikke noget plads i brusenichen – men sin begrænsede størrelse til trods, tilfører hjørnebænken en helt ny dimension til baderummet.

Sanoasa hjørnebænken fra wedi har en bæreevne på 150kg og fås i to forskellige dimensioner (bredde på henholdsvis 600mm og 800mm), og kan både limes op og monteres med komposit montagebeslag. Dermed egner den sig perfekt til både nye brusenicher samt som eftermontering i eksisterende.

 

Oplagt til brusenicher med linjeafløb

Med sin svævende placering i hjørnet er Sanoasa hjørnebænken helt oplagt til installation i brusenicher med linjeafløb, som ellers kan volde udfordringer ved installation af bænke.

Bænken, der naturligvis er 100% vandtæt, har desuden indbygget et ganske let fald væk fra væggen, så overfladevand ledes væk fra bænken i stedet for, at det fx opsamles langs væggen.

 

wedi_Sanoasa_hjoernebaenk_2_786x600px

Sanoasa hjørnebænk giver en række fordele

Den svævende hjørnebænk fra wedi giver en lang række fordele - blandt andet:

  • Nem at installere i både nye og eksisterende brusenicher
  • integreres nemt i nichens design, da den kan beklædes med fliser
  • Optager ikke gulvplads
  • Oplagt at installere i brusenicher med linjeafløb
  • 100% vandtæt og let fald væk fra væggen

 

Intelligente kvalitetsløsninger kendetegner wedis vådrumssystemer

Intelligente løsninger og produkter, der giver håndværkere en række fordele, er kendetegnende ved wedis vådrumssystemer, der på tværs af produkterne er henvendt til kvalitetsbevidste aktører i branchen.

De gode løsninger af høj kvalitet og lækkert design, der samtidig minimerer installationstiden, resulterer samlet set i en forbedret økonomi i dit projekt.

 

wedi – moderne modulopbygning der gør dit arbejde nemmere og hurtigere

wedis modulopbyggede system rummer en lang række funktionelle elementer, du kan udnytte til at tilpasse badeværelser til kundernes individuelle ønsker og behov.

Af eksempler kan nævnes en praktisk niche eller hylde til shampoo o.lign., en siddebænk, en stabil skillevæg med indbyggede hylder eller måske en individuelt udformet håndvask.

På grund af modulopbygningen udmærker wedis systemløsninger sig bl.a. ved fordele som yderst nem forarbejdning, lynhurtig montering og markant kortere ventetid ved fliseopsætning.

 

Se mere om wedi Sanoasa her:

wedi Sanoasa

 

 

www.wedi.dk

www.bygmedwedi.dk

Kontaktinformation