<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Taet samarbejde med Danhaus om badevaerelser til unikke raekkehuse i ny Odense bydel
wedi

Annonce

Tæt samarbejde med Danhaus om badeværelser til unikke rækkehuse i ny Odense-bydel

 

I tæt samarbejde med Danhaus har wedi været leverandør på 36 badeværelser til en række unikke Town Houses - 2-etagers rækkehuse - i den nye Odense-bydel, Gartnerbyen, der ligger på den gamle GASA gartneri-grund.

 

wedi og Danhaus - et mønster-eksempel på godt samarbejde

Det tætte samarbejde i projektet mellem Danhaus og wedi er et mønster-eksempel på et godt samarbejde med en virksomhed, der excellerer indenfor modulbyggeri. Som sådan er Danhaus en central medspiller i transformationen af den gamle GASA-grund i Odense fra gammel industri til en helt ny bydel – Gartnerbyen - der beskrives som en ny og moderne bydel med et pulserende grønt hjerte tæt på centrum af Odense.

 

wedi_gartnerbyen_7_786x318

 

Nyfortolkning af det traditionelle rækkehus

Ét af de projekter, som Danhaus har udviklet, er denne del af Gartnerbyen, med 36 spændende to-etagers Town Houses, der er opført som rækkehuse og solgt som ejerboliger. De nye rækkehuse er en nyfortolkning af det traditionelle rækkehus med en mere moderne, nordisk stil med fokus på energivenlige løsninger.

De unikke Town Houses ligger som perler på en snor i udkanten af området – en perfekt beliggenhed lige ud til Langesøstien og grønne områder, som forbinder det nye boligområde med resten af Odenses fintmaskede stisystem.

 

wedi_gartnerbyen_3_786x500

 

Gulv-opbygning med wedis innovative Riolita gulv-elementer

Gulv-opbygningen på badeværelserne på 1. sal i de unikke Town Houses i Gartnerbyen er udført med wedi Riolita gulv-elementer. Brusekabinen er undersænket med én centimeter i forhold til det resterende gulv, som er opbygget med faldplader på hele gulvet. Det sikrer at selv vand på gulvet i fjerneste hjørne af badeværelset ender i afløbet – en opbygning der i øvrigt er standard for alle baderum i projekter, Danhaus og wedi samarbejder omkring.

 

wedi_gartnerbyen_8_786_2img

 

Specialproducerede gulv-elementer tilpasset Unidrain-afløb og klargjort til gulvvarme

Gulv-elementerne er specialproducerede efter mål fra Danhaus og er desuden leveret fra fabrikken med udfræsning til vandbåren gulvarme. Riolita gulv-elementet, som er tilpasset det unikke linjeafløb fra Unidrain, giver mulighed for at kombinere med Unidrains ClassicLine eller HighLine designerafløb.

 

 

Høster gevinster af godt samarbejde med Unidrain

I byggeriet af de unikke Town Houses i Gartnerbyen er der rigtig god visuel synergi mellem badeværelserne i stueplan og på 1. sal – begge steder er der således benyttet Unidrain-afløb.

wedis tætte samarbejde med Unidrain med wedis Riolita gulv-elementer, der kan kombineres med Unidrains designerafløb, har således også en TGA-godkendelse.

wedi_gartnerbyen_6_786x400

Se video, fra de unikke rækkehuse, herunder

 

wedi / Tæt samarbejde med Danhaus om badeværelser til unikke rækkehuse i ny Odense-bydel from wedi Danmark on Vimeo.

 

 

Kontaktinformation
wedi - Denmark
Hvedemarken 5
3520 Farum
Tlf:+45 4738 2329
Email:   mette.bengtson@wedi.dk