1672839494-rbq-01_1200x600px_wedi_membranbeskyttelse

Undgå at ødelægge membranen, når du skifter fugen

 

I mange boligforeninger er det at skifte gummifuger i baderum, en naturlig del af vedligeholdelsen efter 5-7 år. Skrabes overskydende brusevand ikke til afløbet, ender kalk, hudfedt og sæberester tilbage på overfladerne. Begroninger i gummifugen nyder godt af disse næringsstoffer, hvorfor fugen bliver grim og misfarvet.

 

Det er derfor en helt naturlig del ved vedligeholdelse efter 5-7 år eller ved udflytning, at overfladerne afvaskes hvorefter gummifugerne skiftes. Men det er også her, de store fejl sker…

For hvordan skifter man en gummifuge.? Det gør man med en hobbykniv, hvor man skærer langs fliserne i en V-form. MEN… skærer man bladet fra hobbykniven for dybt, er det ikke silikonefugen man fjerner, men vandtætningen man penetrerer og derved skaber en membranfejl i baderummet.

 

05_1200x600px_wedi_membranbeskyttelse

 

wedi Tools membranbeskyttelsestape

 

Hos wedi kender vi til dette problem, hvorfor vores seneste opfindelse vil hjælpe boligforeninger fremover til beskyttelses af vandtætningen (membranlaget) ved blot at montere en 0,9 mm tyk membranbeskyttelsestape i alle ”kværk” imellem væg og væg eller væg og gulv.

 

wedi Tools membranbeskyttelsestape er specialudviklet af uorganisk materiale, og indgår ikke som en del af membranlaget, men som en uden-på-liggende beskyttelse imod silikonefugers udskiftning. Herved skabes en skæresikring i underlaget, foran membranen og bag silikonefugen, så vandskader fremover undgås og membranen fortsat vil være intakt.

 

wedi Tools membranbeskyttelsestape fås i 10 meters rulle og tilbydes til alle wedi baderum fremover. For hos wedi handler det om vandtætte underlag – i dag, i morgen og om 30 år.

 

04a_1200x600px_wedi_membranbeskyttelse

Kontaktinformation