1639579165-mvr-01_wedi_Vana_stockholm_1200x600

VANA SPA I STOCKHOLM TILBYDER EN LÆKKER OG VANEDANNENDE VELVÆREOPLEVELSE

 

Når spa-oplevelsen skal være helt unik, handler det om at røre alle sanser.

 

En oplevelse af komfort og velvære møder dig på Elite Palace Hotel, Sankt Eriksgatan i Vasastan, Stockholm; for her findes Vana Spa.

 

Udover det 300 kvadratmeter store fitnesscenter, pool og jacuzzi har Vana Spa et væld af forskellige luksuriøse spabehandleringer i et særligt leisure-område at vælge imellem. At rammerne er helt nye, elegante og top-moderne fra foråret 2020, og at det interiør, som møder spa-gæsten, er af den allerbedste kvalitet, højner oplevelsen af velvære, så man straks fornemmer, at noget særligt er i vente fra det første øjeblik: Her er rart at være. Vana Spa må bestemt med på listen over go-to oplevelser i den svenske hovedstad, og et smugkig på en verden af velvære ses via dette link til hjemmesiden.

 

 

Spa-universet kræver ekstra finesse og sans for detaljen, her hjælper wedi

Den mest sansefulde spa-oplevelse opnås ved at inddrage alle de fire grundelementer, som vores verden består af; jord, ild, vand og luft. Det kræver dog helt specielle rammer at kunne tilbyde så favnende en spa-verden, men i Vana Spa findes netop de faciliteter og den æstetiske oplevelse, der får dig helt ned i gear: Dampbad, tør sauna, brusebad, aromaterapi, forskellige typer massagebehandlinger, opvarmede bænke og liggestole til en afslappende stund samt kig til brændende flammer fra kul, som er integreret i ildstedet, der smukt bryder rummet op, så flammerne kan ses fra alle sider.

 

Helhedsoplevelse, som Vana Spa så gavmildt giver, bygger på, at de forskellige faciliteter i spaen er nøje afstemt efter funktioner; afslapningszoner med bænk og liggestole, der sørger for, at komforten er i top, såvel inde i rummet, hvor der tages dampbad som udenfor i området, der er beregnet til ro og hvile mellem behandlinger.

 

02_wedi_Vana_stockholm_1200x600
 

Til Vana Spa har wedi, i tæt samarbejde med Kakelspecialisten og arkitekterne, specialudviklet mange elementer. Her ville man noget særligt, og det er lykkedes. De opvarmede bænke og det særlige damprum med tilpassede bænke står wedi bag.

 

”wedis samarbejde med Kakelspecialisten er i en liga for sig selv. Vi er utrolig taknemmelige for deres dedikation og nytænkning indenfor spa og er stolte over at være en del af dette samarbejde.”

 

Lasse Bo Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions i wedi.

 

 

Produktfakta:

Se mere om wedis produkter til spa, baderum og leisure her:

 

 

 

 

Kontaktinformation