wedi_sanwell_vægelement_786x600px

Væg-element med integreret niche fra wedi vinder frem

Spar de dyre konstruktioner og besværlige tætninger med Sanwell væg-element'

Sanwell væg-elementet fra wedi består af vandafvisende ekstruderet polystyren med en cementbaseret overflade, hvorfor det egner sig særdeles godt som skillevæg i brusebade. Væg-elementet er nemt at indbygge, monteres med et snuptag og umiddelbart efter er det klart til at blive beklædt med fliser. Du slipper således for opbygning af dyre konstruktioner, besværlige tætninger og den lange ventetid, før du kan sætte fliser op.

 

wedi Sanwell væg-elementet giver en lang række fordele

Udover muligheden for at tilpasse Sanwell væg-elementet et i størrelse til det individuelle behov, sikrer det dig en række fordele – blandt andet:

  • Nemmere og hurtigere installation
  • Indbygget niche til shampoo, sæbe osv.
  • Klar til at blive beklædt med fliser
  • Garanteret vandtæt
  • Minimeret risiko for indbygningsfejl

 

Intelligente kvalitetsløsninger kendetegner wedis vådrumssystemer

Intelligente løsninger og produkter, der giver håndværkere en række fordele, er kendetegnende ved wedis vådrumssystemer, der på tværs af produkterne er henvendt til kvalitetsbevidste aktører i branchen. De gode løsninger af høj kvalitet og lækkert design, der samtidig minimerer installationstiden, resulterer samlet set i en forbedret økonomi i dit projekt.

 

wedi – moderne modulopbygning der gør dit arbejde nemmere og hurtigere

wedis modulopbyggede system rummer en lang række funktionelle elementer, du kan udnytte til at tilpasse badeværelser til kundernes individuelle ønsker og behov.

Af eksempler kan nævnes en praktisk niche eller hylde til shampoo o.lign., en siddebænk, en stabil skillevæg med indbyggede hylder eller måske en individuelt udformet håndvask.

På grund af modulopbygningen udmærker wedis systemløsninger sig bl.a. ved fordele som yderst nem forarbejdning, lynhurtig montering og markant kortere ventetid ved fliseopsætning.

Se mere om wedi Sanwell væg-element her.

 

 

www.wedi.dk
www.bygmedwedi.dk

Kontaktinformation