<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> wedi nu en del af Spark Vision
wedi

Annonce

wedi – nu en del af Spark Vision

Endnu engang innoverer wedi – nu med nyheden om, at wedis produktsortiment visualiseres i Spark Visions tegneprogram; Spark Blueprint ™.

 

Tegneprogrammet Spark Blueprint ™ er et professionelt salgsværktøj til detailhandlere af fliseprodukter, arkitekter men også for den moderne entreprenør.

 

Med Spark Blueprint ™ tegnes et komplet badeværelse med møbler, hygiejneartikler, fliser og designoverflader på mindre end ti minutter. Blueprint beregner materialeforbrug og en komplet pris.
Når rummet er oprettet, produceres en udførlig specifikation, der viser, hvordan badeværelset skal bygges, og hvordan fliserne skal placeres.

 

Samarbejde med Spark Vision
wedi har tegnet en 3 års aftale, hvor wedi og Spark Vision sammen vil udvikle wedis produktprogram.
Udviklingen en er løbende proces, der strækker sig over de kommende 3 år, hvor wedis bænke-, gulvsystemer og designelementer løbende vil blive implementeret. I første omgang er det wedis Top Wall sortiment, der bliver integreret.

 

sparkvision_wedi_mac
 
 
 

 

Kontaktinformation
wedi - Denmark
Hvedemarken 5
3520 Farum
Tlf:+45 4738 2329
Email:   mette.bengtson@wedi.dk