<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Moderne glasfacader l fter indk bscenter
Moderne glasfacader løfter indkøbscenter

Annonce

Moderne glasfacader løfter indkøbscenter

Rødovre Centrum har gennem en årrække moderniseret og udbygget - blandt andet med nye facadepartier, vinduer og døre. De er leveret og monteret i et tæt samarbejde mellem to erfarne virksomheder


Tekst af Tim Panduro

 

Rødovre Centrum er landets ældste overdækkede indkøbscenter. Siden åbningen i 1966 har det gennemgået flere om- og tilbygninger, og når indkøbscenteret til april 2018 afslutter sin seneste ombygning, er shoppingcenteret landets største med mere end 150 butikker.


En stor del af de nye facade- og vinduesprofiler er leveret af systemhuset Wicona, der udvikler og markedsfører moderne, energieffektive og yderst bæredygtige facader, døre og vinduer i aluminium.

 

- Store glasfacader er tidens trend, og de åbner op for en bygnings udtryk. Det ser vi også i Rødovre Centrum, hvor opgaven har været lidt speciel, idet moderniseringen er forløbet over en længere årrække, og man selvfølgelig skulle sikre et ensartet udseende af de forskellige facader. Wiconas systemer udvikles og forbedres jo hele tiden, men da vores innovationer udspringer fra samme basissystem, har det været muligt at skabe samme look gennem byggeriet. Det giver et stilrent og ensartet udtryk, siger Christian Jakobsen, landechef for Wicona i Danmark.

 

Hovedparten af facadearbejdet på Rødovre Centrum er lavet af samme facadevirksomhed, nemlig fynske Bent Pedersen Lunde A/S. Her har man et stort kendskab til produktionen af Wiconas produkter.

- Vi er glade for at have faste samarbejdspartnere, hvor omdrejningspunktet er knowhow, tillid og kvalitet, fordi det giver de bedste løsninger for bygherren i den sidste ende, siger Henrik Sørensen, der er salgschef hos Wicona.


Læs mere om Glas og FacaderProjekt: Krystallen, Rødovre Centrum


Tætte relationer

Den seneste udvidelse i Rødovre Centrum hedder Krystallen, og den rummer stort set hele produktprogrammet fra Wicona – facader, ovenlysvinduer, vinduer, døre og skydedøre – alle produceret i holdbare og bæredygtige aluminiumssystemer.


- Det er iøjnefaldende produkter fra vores UNISYS produktudvikling, der sigter på at skabe innovative modulopbyggede systemer, som let kan tilpasses den enkelte kundes krav og ønsker. For facadebyggerne betyder UNISYS, at Wiconas produkter kan tilvirkes enkelt og omkostningseffektivt. Eksempelvis anvender vores vinduesserier de samme profiltyper, tætninger og beslag, og den primære forskel på slutproduktet er den valgte isolator til opgaven. Det gør vores systemer meget konkurrencedygtige, og vores kunder kan med sikker hånd tilbyde og producere de helt rigtige produkter til den konkrete opgave, afslutter Henrik Sørensen.

Kontaktinformation
WICONA
Julsøvej 1
8240 Risskov
Tlf:+45 70 20 20 48
Email:   wicona@wicona.dk