<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Bel gning som havbunden i Esbjerg
Belægning som havbunden i Esbjerg

Annonce

Belægning som havbunden i Esbjerg

Gågaden i Esbjerg er i disse år under renovering, og ZURFACE leverer mange slags natursten til belægningen. Den centrale Kongensgade har allerede fået ny belægning, og de næste etaper er ved at blive anlagt.


Projektet efterligner både i mønster og form den bølgende havbund ud for Esbjerg. Kinesisk granit i tre farvezoner danner belægningen, som ligesom havbundens ribber både slynger sig vandret på tværs over gågaden og varierer en anelse i højden.


I bunden er granitten mørkest, stenene er små og overfladen er groft behugget. Her samler vandet sig i belægningen, indtil det langsomt siver væk, ganske som når tidevandet trækker sig. I toppen er granitten lysere og stenene er større og med jetbrændt overflade.


Se den færdige belægning på første etape – Kongensgade – her:

http://www.zurface.dk/referencer/belaegninger/esbjerg-gagade

zurface

Zurface

ZURFACE er Danmarks største leverandør af naturstensløsninger. Vi leverer eksklusive naturstensprodukter til såvel udendørs facader, anlæg og belægninger som indendørs interiør, gulve, køkkener og badeværelser.

Vores belægningssten lagerføres og kan bestilles som standardprodukter af eksempelvis brolæggere og anlægsgartnere. Alle facadesten og interiørprodukter fremstilles til det enkelte projekt.

Kontaktinformation
ZURFACE
Tlf:+45 7010 1066
Web:
Email:   info@zurface.dk