<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Bornholmsk gnejs og granit
Bornholmsk gnejs og granit

Annonce

Bornholmsk gnejs og granit

ZURFACE har eneret til at bryde bornholmsk gnejs og granit, som den danske byggetradition hviler på. Stenens enorme hårdhed og modstandskraft gør alle fire stentyper eftertragtede som belægning og bygningsmateriale. Klassiske kantsten og chaussésten af bornholmsk granit har i århundreder modstået slid, trafik, kulde og regn. Traditionelle brostensbelægninger over torve og handelsstrøg spiller sammen med de omgivende bygninger og understreger den historiske fortælling.

Christiansborgs hovedtrappe op til Folketinget er renoveret med bornholmsk Paradis på belægningen og en blanding af Moseløkke- og Helletsbakke-granit på mure og trin. Desuden er der anvendt Blå Rønne til blandt andet kantsten.


Kastellet i København er der lagt 3.000 kvadratmeter Moseløkke-belægning i form af klassiske chaussésten rundt om Monumentet for Danmarks Internationale Indsats.Ribe Domkirkeplads
har fået en ny belægning i et dynamisk spil af farver og former med store granitfliser af Moseløkke og Blå Rønne tættest på kirkebygningen.Statens Museum for Kunst
er nænsomt renoveret med respekt for de oprindelige natursten, der oprindelig blev brugt. 220 meter Moseløkke-granit fra den eksisterende trappe frisket op med ny overfladebehugning og blandet med nye sten fra samme brud.ZURFACE arbejder på at optimere udnyttelsen af naturstenen og så vidt muligt undgå spild og miljøbelastning i vores stenbrud og vores produktion. Vi sprænger den bornholmske klippe i store blokke, og vi har systematiseret produktionen i vores anlæg i henholdsvis Rønne og Nørre Snede. De mindre fragmenter, som ikke bliver brugt til fliser eller sten, bliver enten nedbrudt til skærver eller stenmel eller brugt til kystsikring og havnemoler. Vi planlægger desuden de kortest mulige transportafstande, som er mindre miljøbelastende.

zurface

Zurface

ZURFACE er Danmarks største leverandør af naturstensløsninger. Vi leverer eksklusive naturstensprodukter til såvel udendørs facader, anlæg og belægninger som indendørs interiør, gulve, køkkener og badeværelser.

Vores belægningssten lagerføres og kan bestilles som standardprodukter af eksempelvis brolæggere og anlægsgartnere. Alle facadesten og interiørprodukter fremstilles til det enkelte projekt.

Kontaktinformation
ZURFACE
Tlf:+45 7010 1066
Web:
Email:   info@zurface.dk