<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Eksklusive samarbejdspartnere
Eksklusive samarbejdspartnere

Annonce

Eksklusive samarbejdspartnere

ZURFACE samarbejder med en række store internationale leverandører af natursten, blandt andre Burlington Stone fra Storbritannien og Basaltite og Vaselli fra Italien. Vi stiller samme høje krav til vore samarbejdspartnere, som vi gør til vores egen produktion af bornholmsk granit, og vi garanterer altid kvalitet, teknisk håndværk, ansvarlighed og troværdighed.

Fra Burlington leverer ZURFACE 11 forskellige skifer og kalksten, blandt andre Kirkby Blue Grey fra Kirkby Moor, hvor stentypen er udvundet gennem de seneste 400 år. De eksklusive stentyper er alle velegnede til hårdføre indendørs og udendørs belægninger, og nuancerne spiller fra sølvgrøn til blåsort.

Basaltite – virksomheden af samme navn som stenen – bryder og behandler den grå og ensartede lavasten, som praktisk taget modstår alt, herunder frost, salt og tøvejr.

ZURFACEs samarbejdspartnere er hver især specialiserede i deres områdes særlige stentype, som de har brudt og bearbejdet i generationer. De behandler naturstenen efter netop dens særlige kvaliteter, og de rådgiver om, hvordan vores kunder kan få det optimale resultat ud af materialet. I Danmark er ZURFACE eneforhandler af såvel Burlingtons som Basaltites natursten. Zurface har også eneforhandling på Vasellis produkter.

Foto: Burlington Stone

 

Læs mere om ZURFACEs samarbejdspartnere her

zurface

Zurface

ZURFACE er Danmarks største leverandør af naturstensløsninger. Vi leverer eksklusive naturstensprodukter til såvel udendørs facader, anlæg og belægninger som indendørs interiør, gulve, køkkener og badeværelser.

Vores belægningssten lagerføres og kan bestilles som standardprodukter af eksempelvis brolæggere og anlægsgartnere. Alle facadesten og interiørprodukter fremstilles til det enkelte projekt.

Kontaktinformation
ZURFACE
Tlf:+45 7010 1066
Web:
Email:   info@zurface.dk