<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Lys stetik p kaffebaren La Cabra
Lys æstetik på kaffebaren La Cabra

Annonce

Lys æstetik på kaffebaren La Cabra

 

Kaffebaren La Cabra i Aarhus har front og montrer af Grigio Bottarga-sten med forskelligt overfladeudtryk. Stenen er nøje udvalgt af de to arkitektstuderende Simon Sjøgaard og Mikkel Selmer fra Aarhus Arkitektskole.

 

»Vi fandt især ud af, hvor vigtig overfladebehandlingen er – om stenen er slebet, poleret, sandblæst eller børstet. Det stimulerer både synet og følesansen på helt forskellige måder. Vi så Grigio Bottarga-stenen, som bare var helt ufatteligt smuk at se på og ikke mindst at mærke på. Den samme sten havde et fuldstændig andet udtryk på grund af overfladebehandlingen,« fortæller Simon Sjøgaard.

 

De to arkitektstuderende blev så begejstrede for Grigio Bottarga-stenen, at den er blevet gennemgående materiale i den nye kaffebar sammen med messing og olieret egetræ.

 

»Vi har villet sende et signal om, at det her ikke bare midlertidigt, men gennemtænkt og eksklusivt.  Fronten er sandblæst og børstet, så baren er omsluttet af det lyse og lette og udtrykket ikke bliver for tungt. Omkring montren, hvor La Cabra har deres kager og surdejsbrød, er stenen mørkere med en sleben overflade. Vi ville gerne vise de forskellige udtryk, som overfladebehandlingen kan give stenen, og selvfølgelig vælge det rette materiale til den rette funktion,« siger Simon Sjøgaard.

 

Læs hele interviewet her

 

 

 

zurface

Zurface

ZURFACE er Danmarks største leverandør af naturstensløsninger. Vi leverer eksklusive naturstensprodukter til såvel udendørs facader, anlæg og belægninger som indendørs interiør, gulve, køkkener og badeværelser.

Vores belægningssten lagerføres og kan bestilles som standardprodukter af eksempelvis brolæggere og anlægsgartnere. Alle facadesten og interiørprodukter fremstilles til det enkelte projekt.

Kontaktinformation
ZURFACE
Tlf:+45 7010 1066
Web:
Email:   info@zurface.dk