<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> R bel gning og bl d granit i morsekode
Rå belægning og blød granit i morsekode

Annonce

Rå belægning og blød granit i morsekode

ZURFACE har leveret mørk og lys grå granit til belægningerne omkring det arkitektroste M/S Museet for Søfart i Helsingør. Lyse granitpullerter med runde former hæver sig over den rå chausséstensbelægning.


M/S Museet for Søfart i Helsingør er gået under jorden ved siden af Kronborg Slot, hvor museet er etableret i en tidligere tørdok. Museet er tegnet af den berømte tegnestue BIG, og det har høstet stor international opmærksomhed og hæder for den særprægede og geniale ide at indrette et søfartsmuseum i en gammel dok.


3.000 kvadratmeter chaussésten i mellemkornet kinesisk granit leveret af ZURFACE danner belægningen i gadeplanet omkring M/S Museet for Søfart.


Desuden har ZURFACE udarbejdet 94 granitpullerter, som er placeret hele vejen om dokkens kant – dels som siddepladser og dels for at forhindre, at biler kører i graven. De 94 pullerter danner to sætninger i morsekode: ’MS Museet for Søfart’ og ’Det er nødvendigt at sejle’.


Se billeder fra BIGs arkitektoniske genistreg her og læs mere om projektet. 
zurface

Zurface

ZURFACE er Danmarks største leverandør af naturstensløsninger. Vi leverer eksklusive naturstensprodukter til såvel udendørs facader, anlæg og belægninger som indendørs interiør, gulve, køkkener og badeværelser.

Vores belægningssten lagerføres og kan bestilles som standardprodukter af eksempelvis brolæggere og anlægsgartnere. Alle facadesten og interiørprodukter fremstilles til det enkelte projekt.

Kontaktinformation
ZURFACE
Tlf:+45 7010 1066
Web:
Email:   info@zurface.dk