<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Skt Ann Plads i K benhavn
Skt. Annæ Plads i København

Annonce

Skt. Annæ Plads i København

Et omfattende anlægsarbejde med skybrudssikring, grønne arealer og bornholmsk granit. Alene på selve Skt. Annæ Plads består belægningen af 6.000 m2 Blå Rønne fra ZURFACE. Derudover er Kvæsthuspladsen, de omgivende gader og Nyhavn blevet fornyet og har fået belægning af forskellige granitter. Det har taget fem år at udføre det store anlægsarbejde, som har udvidet byrummet for gående, cyklister og cafegæster.

 

Projektet omkring Skt. Annæ Plads er arkitektonisk set en sammenhængende helhed med delområder fra flere historiske perioder. Det har derfor været oplagt at bruge de traditionelle bornholmske granitter som Moseløkke og Blå Rønne og svenske granitter som Rød og Grå Bohus og Bjärlöv. 


Pladsens arealer til gående, cyklister og cafegæster er blevet udvidet, og en tiltrængt parkeringskælder er etableret under jorden, så 500 parkeringspladser bliver fjernet fra byrummet og giver liv på pladsen. Samtidig fungerer midten af Skt. Annæ Plads nu som en del af skybrudssikringen, så pladsens grønne arealer under voldsomme regnskyl opsamler og bortleder vandet ud til havnen.


Læs mere om projektet og se fotos her
zurface

Zurface

ZURFACE er Danmarks største leverandør af naturstensløsninger. Vi leverer eksklusive naturstensprodukter til såvel udendørs facader, anlæg og belægninger som indendørs interiør, gulve, køkkener og badeværelser.

Vores belægningssten lagerføres og kan bestilles som standardprodukter af eksempelvis brolæggere og anlægsgartnere. Alle facadesten og interiørprodukter fremstilles til det enkelte projekt.

Kontaktinformation
ZURFACE
Tlf:+45 7010 1066
Web:
Email:   info@zurface.dk