<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Zurface M rskT rnet
Mærsk Tårnet

Annonce

Mærsk Tårnet


Fundamentet for fremtidens højtspecialiserede sundhedsforskning. ZURFACE har leveret sten til både indre og ydre belægninger.

Mærsk Tårnet er Københavns Universitets nye store forskningsudbygning ved Rigshospitalet. Det 15 etager høje tårn blev indviet i januar 2017, og bygningen skal huse avanceret sundhedsforskning med højtspecialiserede laboratorier og vidensmiljøer. Mærsk Tårnet er bygget til urokkelighed, fordi den skal rumme forskning på mikroskopisk niveau. Den biomedicinske forskning foregår på molekylærniveau, og forskertårnet er konstrueret klippefast – blandt andet med en kerne, som er støbt på stedet. 

Urokkeligt fundament

C.F. Møller har været arkitekt på byggeriet, og natursten har været et af de centrale materialer i projektet. ZURFACE har leveret cirka 2.000 kvadratmeter G654-granit til gulvene på de nederste indgangsetager og cirka 5.000 kvadratmeter Bergwalder-kalksten til de omgivende belægninger af Mærsk Tårnet. 

 

Læs hele nyheden om Mærsk Tårnet her

 

 

zurface

Zurface

ZURFACE er Danmarks største leverandør af naturstensløsninger. Vi leverer eksklusive naturstensprodukter til såvel udendørs facader, anlæg og belægninger som indendørs interiør, gulve, køkkener og badeværelser.

Vores belægningssten lagerføres og kan bestilles som standardprodukter af eksempelvis brolæggere og anlægsgartnere. Alle facadesten og interiørprodukter fremstilles til det enkelte projekt.

Kontaktinformation
ZURFACE
Tlf:+45 7010 1066
Web:
Email:   info@zurface.dk