Annonce

Bang & Olufsen lancerer nyt surroundhøjttalersystem med fantastisk design og lyd

Bang & Olufsen lancerer splinternyt surroundhøjttalersystem, der kombinerer et kompakt og fremragende design med en avanceret, nyskabende akustisk ydeevne – uden at fylde stuen med kasseformede, sorte højttalere. Dette nye system kan anvendes sammen med alle slags tv – ikke kun Bang & Olufsens.

 


 

Bang & Olufsens BeoLab 14 surroundhøjttalersystem er beviset på, at man sagtens kan få det bedste fra begge verdener. Med det raffinerede design, de mange placeringsmuligheder og den optimale akustik har det aldrig været nemmere at få en ægte hjemmebiografoplevelse – uden at gå på kompromis med indretningen.

 

Kompakt størrelse, stor lyd. BeoLab 14 er et resultat af lydingeniørernes konstante forbedringer af den i forvejen forbløffende lyd i diskrete højttalere. Satellithøjttalerne kan indgå i selv den mest stilrene indretning og fremstår som beskedne cirkler af anodiseret aluminium med udskifteligtfrontstof, der fås i forskellige farver.

 

Den skulpturelle subwoofer indeholder separate forstærkere til alle systemets højttalere og leverer en fyldig bund i lyden trods sin slanke profil. De alsidige placeringsmuligheder omfatter væg- og loftsbeslag såvel som gulv- og hyldestande.