Annonce

De Forenede Dampvaskerier leverer tekstil totalløsninger
Vi tager ansvaret for hele din løsning, så du har tid til at koncentrere dig om din forretning.

Vi leverer skræddersyede og fleksible løsninger med udlejning, vask, vedligeholdelse og levering af blandt andet arbejdstøj, sengetøj, linned, duge, servietter og rengøringsudstyr til en lang række brancher.

Vores konsulenter er specialister, der giver dig kompetent rådgivning og sparring.

Med udgangspunkt i jeres forretning støtter vi op med specialiseret rådgivning og pålidelig service. Vi scanner konstant markedet for ny viden og teknologi - og skaber innovative løsninger, der styrker jeres forretning og sikrer en lettere og mere effektiv hverdag.
 
Hospitaler
De Forenede Dampvaskerier har i mange år samarbejdet med og rådgivet hospitaler med henblik på at sammensætte en optimal serviceløsning, som bl.a. lever op til  hospitalernes hygiejnestandard DS 2451-8. I vores totalløsninger til hospitalerne indgår udover uniformer, patienttøj og linned også, operationsbeklædning samt rengøringssystemet Viima®, som i 2012 har modtaget EU’s miljøpris.
 
TexMatic®
Optimer virksomhedens flow af arbejdstøj

TexMatic er markedets hurtigste, mest brugervenlige og driftsikre tøjudleveringsautomat. Rent og brugt arbejdstøj er altid adskilt i TexMatic, og TexMatic opfylder sygehussektorens hygiejnestandard DS 2451-8.

Medarbejderne kan få og aflevere arbejdstøj døgnet rundt. TexMatic udleverer arbejdstøj effektivt og hurtigt. På maks. 15 sekunder får medarbejderen sit arbejdstøj – helt op til fem dele på en gang.

TexMatic giver en lang række fordele:

- Forsyningssikkerhed
- Optimal styring af arbejdstøj
- Effektiv ud- og indlevering af arbejdstøj
- Intet lager af ekstra arbejdstøj
- Højt hygiejneniveau
- Integration med medarbejdernes eksisterende ID-kort
- Brugervenlighed

 

Klik på følgende links for at læse om de nyeste TexMatic løsninger:

 
TexMatic Folder

TexMatic Mobile