<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Et virus-frit arbejdsmiljø på blot 3 minutter?
Et virus-frit arbejdsmiljø på blot 3 minutter?

Et virus-frit arbejdsmiljø på blot 3 minutter?

INDRETNING OG DESIGN Specialinventar Møbler Akustik

I en tid, hvor vi som aldrig før har fokus på at mindske smittespredning og sikre et virus-frit arbejdsmiljø, er der behov for at tænke ud af boksen mod en langsigtet løsning, når det gælder trivsel og sikkerhed på arbejdspladserne. Men hvorfor ikke tage løsningen med ind i boksen?

Hos PhoneAlone, der er producent af digitaliserede telefonbokse i dansk design, har de taget ovenstående ord meget bogstaveligt - og dét har ledt til en revolutionerende løsning. I samarbejde med Efsen UV & EB technology har PhoneAlone, som de første på markedet, nemlig udviklet en automatiseret CE certificeret UV løsning, der passer til alle deres telefonbokse. Telefonboksen er langsomt, men sikkert ved at genvinde sin relevans. Den tillader nemlig et privat rum for brugeren, hvor kreativitet og produktivitet uforstyrret kan blomstre frem.

 

 

 

Think inside the box!

Samtlige telefonbokse på markedet er dog beklædt med filt eller andet lydabsorberende materiale, som øger produktets ydeevne i forhold til at nedsætte støj fra omgivelserne. Men det kan være svært at rengøre og dermed undgå, at bakterier spreder sig på tværs af medarbejderne. Lige netop denne udfordring løser UV løsningen fra PhoneAlone, der på blot tre minutter automatisk rengør telefonboksen efter brug på alle synlige overflader. Hos PhoneAlone er der således tænkt ind i boksen på en ny måde, og det resulterer i et vigtigt skridt i retningen mod et sundere arbejdsmiljø. Lad derfor hverken COVID-19, influenza eller bakteriefobi skal stå i vejen for at høste fordelene ved en telefonboks fra PhoneAlone.

 

 

Koncentration – fokus – fortrolighed

Listen af fordele er nemlig lang ved at anskaffe en telefonboks til arbejdspladsen. Foruden UV-løsningen har boksen en række fordele for medarbejdernes trivsel. De fleste af os kender nemlig det med at sidde i et åbent kontorlandskab med flere kollegaer omkring os. Det kan være ganske udfordrende at holde fokus, mens sidemanden taler i telefon, gnasker snacks eller diskuterer fagligt med en kollega i den anden ende af lokalet. Tankerne henledes hurtigt til en banegård, hvor kilderne til den unødvendige forstyrrelse kan synes endeløse.

 

Boks  UVDet er netop her, at PhoneAlones telefonboks kommer ind i billedet. Boksen skaber netop rammerne for koncentration, fokus og fortrolighed – et rum til fordybelse, blandt alle andre – ved at nedsætte støj med 30 decibel. Så kan alle på arbejdspladsen frit producere, tale og gnaske løs, uden at forstyrre det gode arbejdsflow. Hop med på den nye trend og byd den opdaterede telefonboks fra PhoneAlone velkommen – vi tør godt love, at den er kommet for at blive

 

 

Anbefalede artikler