Annonce

Danmarks første stilhistoriske farvekort

I samarbejde med konservator Line Bregnhøj fra Nationalmuseets Bevaring, har Flügger udviklet Danmarks første stilhistoriske farvekort.

En vifte med tidstypiske farver opdelt i 4 stilperioder fra 1740 og helt op til 1945. Herudover finder du en række smukke klassiske kulører, som specielt egner sig til monokrome rum.

ORIGINALE KULØRER
”Stilhistorisk farvekort” rummer originalfarver fra rokoko, klassicisme, historicisme og tidlig modernisme. Kulørerne er defineret af Line Bregnhøj, konservator ved Nationalmuseets Bevaring og Naturvidenskab, og kortet er et præcist og praktisk farveværktøj til alle, der arbejder professionelt med fredede og bevaringsværdige bygninger.Tidligere var der tradition for, at håndtone og teste historiske farver for at sikre, de blev nøjagtige.

Flügger kan nu, som de første, med præcision tone alle farverne fra de fire stilhistoriske perioder, så de rammer originalerne helt nøjagtigt. Udover de stilhistoriske farver rummer kortet en række smukke kulører til inspiration for boligejere, der ønsker et klassisk look, men ikke nødvendigvis originale farver.