<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Grønt og sundt indeklima med Para Vert
Grønt og sundt indeklima med Para Vert

Grønt og sundt indeklima med Para Vert


Det nye modulære designelement fra den Baden-baserede møbelproducent Brunner bringer frodige grønne nuancer, positiv energi og ren luft til kontorer, centrale områder og lounges, restauranter, hoteller og fællesområder på hospitaler og plejefaciliteter.

Para Vert tilføjer et unikt twist til interiørdesignet, hvor det komplekse trådnet fungerer som en skærm, der giver masser af fleksibilitet, når det gælder opdeling af store rum. Uanset om man ønsker at oprette arbejdsklynger eller stille, inspirerende områder, er man garanteret et godt indemiljø. Man kan bruge de integrerede planter til at tilføre et strejf af grønt til rummet eller opnå lidt ekstra opbevaringsplads, og man får både et lysere miljø, noget privatliv og en god lydisolering, når man tilføjer planter til den unikke og naturlige løsning. Med Para Vert handler det om at så inspirationens frø.

 

Brunner_PARAVERT_bepflanzt_1_1920

 

Para Vert er en innovativ plantefyldt rumdeler i farverne hvid og lava. Den findes i tre sæt baseret på modulstørrelsen – S, M eller L – og kan anvendes i et hav af konfigurationer inden for den plads, man har til rådighed. Afhængigt af hvilket modul og sæt, man vælger, kan man skabe små alkover omgivet af grønt og oversvømmet af lys. De kan fungere ideelt som samtaleområder mellem kolleger eller som private arbejdsstationer indeni det større rum. Uanset valg bliver man i stand til at skabe atmosfære i selv de mest basale bygninger.

 

 

Brug planterne til et sundere rum

De slanke Para Vert rumdelere har meget mere at byde på end den store designfrihed. Planterne – og omsorgen for dem – løfter humøret, øger følelsen af velvære, giver højere koncentrationsniveau, inspirerer til kreativitet og tilskynder positive relationer på arbejdet. De filtrerer og absorberer toksiner, producerer ilt, øger fugtigheden og sænker opvarmningsomkostningerne og støj- og stressniveauet. Pålidelige undersøgelser har vist de positive effekter, som planter har på den menneskelige psyke, ydeevne, effektivitet og indeklimaet i et rum. Para Vert er en elegant løsning, der giver alle disse bæredygtigheds- og sundhedsmæssige fordele – helt uden recept.

PARAVERT_LOCATION-WorkingSpace_Lava_RGB_1920