<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Mater præsenterer The Lounge Chair: Designet af Space Copenhagen
Mater præsenterer The Lounge Chair: Designet af Space Copenhagen

Mater præsenterer The Lounge Chair: Designet af Space Copenhagen


Mater introducerer The Lounge Chair designet af Space Copenhagen. Designet bygger på den skulpturelle og ikoniske silhuet fra The High Stool, The Dining Chair og High Stool Backrest.

Space Copenhagen har endnu en gang udforsket de klassiske og enkle motiver med The Lounge Chair. Den anerkendte designduo ønskede at skabe en mere alsidig kollektion af minimalistiske designklassikere baseret på formen og komforten fra den ikoniske High Stool fra 2009.

 

- Vi ønskede at bevare de ikoniske, skulpturelle træk fra The High Stool - og udvikle dem visuelt og funktionelt, lyder det fra designduoen bag Space Copenhagen.

 

 

FSC-certificeret træ & læderpolstring

Det solide træstel på The Lounge Chair er skabt af FSC-certificeret ege- eller bøgetræ. Ryglæn og sæde er sirligt polstret med blødt, slidstærkt læder af høj kvalitet, der sikre stolens lange levetid og høje komfort. Designet støtter flere af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling: "Livet på land" (mål 15), "Ansvarligt forbrug og produktion" (mål 12) og "Partnerskaber for handling" (mål 17).

 

 En elegant silhuet fra alle vinkler

The Lounge Chair er smukt proportioneret med massivt træ og bløde former. Komforten fra det brede ryglæn eliminerer behovet for armlæn. Det afrundede ryglæn afslører de unikke og naturlige linjer fra det massive træ, som giver stolen en helt ny karakter, hvis den placeres frit i rummet. Designet er skabt ud fra gamle håndværkstraditioner med respekt for både mennesker og klodens ressourcer.