<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> moebler
Dansk møbeldesigner vinder Guld på NeoCon-messen i Chicago

Dansk møbeldesigner vinder Guld på NeoCon-messen i Chicago

NeoCon er verdens største messe for kontraktmøbelbranchen, og inden for kategorien højde-justerbar borde tilfaldt der stor hæder til danske Morten Nikolajsen for hans arbejde på Cloud9, som er designet og udviklet for den amerikanske møbelproducent Watson Furniture Group. Hæve- sænkebordet sætter med sit minimalistiske udtryk og indbyggede funktionalitet en ny standard på området.

Nordic Tales lancerer første større møbel kollektion på 3 days of design

Nordic Tales lancerer første større møbel kollektion på 3 days of design

Det danske designbrand Nordic Tales har netop lanceret ny møbelkollektion på 3 days of design. Her tilpasses traditionelt skandinavisk design til nutidens idealer og funktionskrav.

Historiske referencer skaber tryghed i Googles Digitale Læringshus

Googles Digitale Læringshus på Nørrebrogade i København skulle ikke emme af futuristisk hightech. NOAA architects tog opgaven på sig, og fik en håndsrækning, da fortiden pludselig dukkede op.

Hyldest til håndværket

Hyldest til håndværket

Snedkernes Efterårsudstilling har netop slået dørene op til dette års udstilling. I år er temaet MONO, der henviser til én farve,ét materiale og én form. Under disse forudsætninger har en lang række danske designere og møbelproducenter skabt 41 prototyper, der er blevet placeret rundt omkring på museet.

Vi skal som designere turde se fremad

Vi skal som designere turde se fremad

Christina Strand har siden 1998 arbejdet sammen med ægtemanden Niels Hvass, hvor de har udgjort designduoen Strand+Hvass. Men til trods for det tætte og succesrige samarbejde, har hun også på egen hånd formået at gøre indtryk på den danske designscene, blandt andet i form af en royal lænestol.