<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> renovering
Sønderparken i Fredericia af LINK er nomineret til RENOVER prisen

Sønderparken i Fredericia af LINK er nomineret til RENOVER prisen

Feltet med årets nominerede til RENOVER prisen er skrumpet fra 157 til bare fem, heriblandt det almene boligbyggeri Sønderparken i Fredericia – et boligområde, der er transformeret af LINK arkitektur, og som efter renoveringen blev fjernet fra ghettolisten.

Store krav til det indvendige arbejde i Ryesgade

Store krav til det indvendige arbejde i Ryesgade

KBS Byg har stået for indvendig bygningsarbejder på det DGNB-certificerede og bevaringsværdige ejendomsprojekt i Ryesgade 25 i København. Bæredygtighed er en del af virksomhedens DNA, og så er det også i stigende grad et konkurrenceparameter, lyder det fra adm. direktør Lennart Krimme.

Tag udgangspunkt i menneskets grundbehov

Tag udgangspunkt i menneskets grundbehov

Partner og kreativ direktør i Rubow Arkitekter, Susanne Hansen, har gennem sin karriere lagt vægt på, at det gode koncept ikke skal udvikles inde i arkitektens eget hoved, men i stedet bør formes ud fra brugernes grundudfordringer, uanset hvilken type af projekt man arbejder med. Kun herigennem opnår man fremtidssikrede byggerier.

Aktivitetscenter for kræftrafte af LETH &amp; GORI vinder årets Store Arne

Aktivitetscenter for kræftrafte af LETH & GORI vinder årets Store Arne

Det karakterfyldte aktivitetscenter for kræftramte Elefanthuset af LETH & GORI modtager hovedprisen Store Arne, og med Lille Arne prisen har man valgt at hylde KADK for sin kritiske forskning om Københavns udvikling.