<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> AKUART

AKUART

 

AKUART A/S

AKUART er en virksomhed som producerer lydabsorbenter, der på en unik måde kombinerer super akustisk ydeevne, tekstiloverflader af høj kvalitet samt de sidste nye printteknikker. Med denne nye type af lydabsorbenter behøver du ikke længere at vælge mellem kedelige standardløsninger fra et begrænset produktsortiment.

 

Når du vælger AKUART, får du den totale frihed i forhold til det visuelle udtryk, form og format, men til standard priser. Du får et udskifteligt lærred, grafisk service, kort produktionstid og adgang til AKUARTs store, eksklusive billedgalleri. Dette gør at AKUART tilbyder de mest attraktive og flotteste løsninger på markedet for akustiske produkter.

AKUART

AKUART A/S

AKUART er en virksomhed som producerer lydabsorbenter, der på en unik måde kombinerer super akustisk ydeevne, tekstiloverflader af høj kvalitet samt de sidste nye printteknikker. Med denne nye type af lydabsorbenter behøver du ikke længere at vælge mellem kedelige standardløsninger fra et begrænset produktsortiment. Når du vælger AKUART, får du den totale frihed i forhold til det visuelle udtryk, form og format, men til standard priser. Du får et udskifteligt lærred, grafisk service, kort produktionstid og adgang til AKUARTs store, eksklusive billedgalleri. Dette gør at AKUART tilbyder de mest attraktive og flotteste løsninger på markedet for akustiske produkter.

Kontaktinformation
AKUART
Rådmandsgade 55, 2.sal
2200 København N
Tlf:27508290
Web:
Email:   info@akuart.dk