<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Akuform

Akuform International ApS

skærmvægge og akustikbilleder til kontor mm.

Opnå en bedre akustik med vores skærmvægge, akustikbilleder og akustiklofter

AKUFORM er producent af mange forskellige akustikprodukter, der reducerer støjproblemer Og det gælder såvel i private hjem som  kontorer, offentlige institutioner og i industri miljøer.

Akuform bruger altid den nyeste og seneste teknologi til at reducere støjen til et absolut minimum. Vi benytter materialer som er akustik effektive og vi kombinerer specielle og unikke produkter med smukt design, der kan indgå i stort set alle miljøer. Her kan nævnes vores skærmvægge og akustikbilleder, som der kan læses mere om på hjemmesiden.

Langt de fleste af vore produkter er brandsikret og allergitestet, og rigtigt mange af produkterne har det Skandinaviske ”Svane” miljø mærke.


Skærmvægge og akustikbilleder designet i Danmark

Vores produkter, bl.a skærmvægge og akustikbilleder, er udviklet & designet i Danmark. Akuform har arbejdet med udvikling og design af akustisk produkter i gennem rigtigt mange år. I dag har AKUFORM de mest effektive akustiske produkter på markedet og samtidigt også nogle af de mest innovative og flotte designer- produkter.

Efterspørgslen efter AKUFORM’s produkter er stor og det er et resultat af de design tendenser, som vi har set de senere år. ”Åbne kontormiljøer” med hårde overflader og glaspartier udgør en stigende akustisk udfordring, der tit resulterer i kommunikations og stress problemer.

Akuform er specialister i at løse disse mange typer af akustiske støj problemer/udfordringer og det gør vi uden at gå på kompromis med kvalitet og design i vores produkter.

Akuform

Akuform International ApS

Vi løser Akustikopgaver for virksomheder, private kunder og offentlige institutioner. Vore produkter distribueres gennem forhandlere udenfor Danmark.

 

Kontaktinformation
Akuform International ApS
Kirke Værløsevej 26
3500 Værløse
Tlf:+(45) 70 28 10 88
Web:
Email:   info@akuform.dk