<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Alument

ALUMENT APS

I Alument ApS er vi specialister i altaner, pergolaer og solafskærmninger. Vi har et væld af designs og går gerne en ekstra mil for at finde den løsning, der passer præcist til dit behov. Vi skræddersyr løsninger, der giver lys og luft i boligen og udnytter kvadratmeterne fuldt ud. 

 

VI HAR NETOP DEN LØSNING, SOM PASSER TIL DIG

 

Hos Alumentdk arbejder vi både med private og professionelle. Vi tilbyder montering og levering af nye værn og altaner såvel som en udvidelse og forbedring af eksisterende altaner. Vi kan hjælpe dig med:

 

- Altaner

- Aluminiums glasværn og galvaniseret værn

- Tagterrasse- og altanlukninger med foldeglas og skydeglas

- Folde- og indglasning af tagterrasser

- Pergola og faste lameltag til tagterrasser

- Folde- og indglasning af altaner

 

Vi har udvalgt kvalitetsmaterialer og forhandlet gode priser hjem hos troværdige leverandører. Derfor kan vi tilbyde værn- og altanløsninger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

 

randers

 

VI LEVERER GODT HÅNDVÆRK TIL TIDEN

 

Mulighederne er mange – også når det kommer til det æstetiske udtryk. Vi har løsninger, som matcher alle typer byggerier, og sammen med dig skræddersyr vi den perfekte løsning. Vi rådgiver dig gerne i alle faser af byggeriet fra planlægning og præsentation til byggeansøgning og  montering.
  
Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring inden for glas- og aluminiumsbranchen og er vant til at tænke i kreative og fleksible løsninger.

 

Kontakt vores specialister og få professionel vejledning.

 

Altaninddaekning

 

ALTANKONTROL

 

Er jeres altaner slidte og triste? Frygter I for sikkerheden, når I går ud på altanen? Så tag fat i Alument ApS for en altankontrol. Vi kommer ud til jer og undersøger, om der er brug for bedre vedligeholdelse, reparation eller direkte udskiftning af altanerne.

 

altankontrol

 

Vi kan også tilbyde partnering, hvor vi samarbejder med bygherre, arkitekt, ingeniør og underentreprenører for at sikre, at alle aspekter er belyst.Seneste nyt

Kontaktinformation
ALUMENTDK APS
Albuen 4B
6000 Kolding
Tlf:
+45 30 15 21 09
Web:
Email:
info@alumentdk.dk
ALUMENTDK APS

Produkter

Artikler