<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Contiga Tinglev

Contiga Tinglev

– En pioner indenfor dansk elementproduktion

 

Contiga Tinglev A/S er en af Danmarks førende producenter af præfabrikerede betonelementer. Som totalleverandør af rådgivning, tegning, statik, produktion og montage har vi i mere end 30 år banet vejen for nye løsninger og gjort det umulige muligt indenfor konstruktion, produktion og montage af betonelementer.

Med dygtige og motiverede medarbejdere laver vi elementer af høj kvalitet til alle former for byggeri – fra enfamiliehuse til de største kontorer, hoteller, institutioner og industribygninger.

Vi er kendt for totalløsninger og jysk grundighed. Kvalitet er vores vartegn, og fleksibilitet er vores styrke. Vi har egen tegnestue, statikafdeling og Danmarks største elementfabrik.

 

 

Værdien vi skaber

 

Et samarbejde med Contiga Tinglev A/S skaber værdi på flere planer:

 

  • Du får konkurrencedygtige priser og en bedre totaløkonomi på byggeriet
  • Du drager nytte af mere end 30 års kompetence inden for design, produktion og montering af betonelementer
  • Vi leverer til tiden, så du får så kort en byggeperiode som muligt
  • Du køber dokumenteret kvalitet fra en sikker arbejdsplads.

 

Contiga Tinglev A/S er i stadig vækst og har 420 medarbejdere i Danmark og er ejet af NPG, som er en sammenslutning af den nordiske elementkoncern Contiga og elementdivision fra  Heidelberg Nordic med mere end 4500 medarbejdere og i alt 17 elementfabrikker i Norge, Sverige, Polen, Tyskland, Letland og Danmark.

 

 

Niels Bohr i beton

03/01-2017

Niels Bohr i beton

Både DTU og Niels Bohr Instituttet er under forvandling med omfattende udvidelser. Contiga Tinglev A/S står bag betonelementerne til byggeprojekterne – med 3D, specialdesign o...

Contiga-Tinglev

Contiga Tinglev A/S

» Komplette løsninger

» Industribyggeri

» Hotel byggeri

» Boligbyggeri

» Offentligt byggeri

Kontaktinformation
Contiga Tinglev A/S
Mads Clausensvej 58
6360 Tinglev
Tlf:+45 72 17 10 00
Web:
Email:   tinglev@contigatinglev.dk