<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> DANDRYER

DAN DRYER A/S

 

LEVERANDØR, RÅDGIVER OG PRODUKTUDVIKLER

 

DAN DRYER var en af de første håndtørrerproducenter på markedet, og har siden udviklet sig til at være et førende brand inden for toiletrumsudstyr. I dag kender alle den lille DAN DRYER-viking fra offentlige toiletter overalt i verden.


Komplette indretningsløsninger

Mange års erfaring har gjort os til specialister i udvikling og produktion af toiletrumsudstyr. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde vores kunder et bredt sortiment med alt fra  håndtørrere til Komplette indretningsløsninger
 
DAN DRYER er verdenskendt for sine håndtørrere, men kunder i hele verden efterspørger mere og mere vores øvrige produkter;  puslebordaffaldsspandtoiletpapirholdersæbe- og desinfektionsdispenser og  tilbehør.
 
 

 

Rådgiver og sparringspartner

Hos DAN DRYER er vi løsningsorienterede, og vi produktudvikler i forhold til markedets aktuelle behov. I praksis sker det gennem et tæt og dialogbaseret samarbejde med vores kunder, som kan forvente meget mere end blot en leverandør, når de handler med os. Vi fungerer nemlig i lige så høj grad som rådgiver og sparringspartner, og vi indgår gerne aktivt i fælles produktudviklingssamarbejder.
 
DAN DRYER Leverandør
 

Foretrukken leverandør af toiletrumsudstyr til store projekter i hele verden

Med denne tilgang har DAN DRYER internationalt opnået en position som en foretrukken leverandør af toiletudstyr til blandt andet lufthavne, offentlige institutioner og detailkæder, ligesom vi har skabt os en unik position som nicheproducent af teknisk komplicerede og skræddersyede produkter til togindustrien.
 
 
DAN DRYER Håndtører
 

Fleksibel produktudvikling sammen med kunderne

Styrken ligger i en enestående knowhow og en virksomhedsstruktur, der gør os i stand til at reagere hurtigt og fleksibelt i forhold til individuelle krav og specifikationer. Det gælder lige fra projektstadie til indretning af et færdigt byggeri, hvor vi altid kan hjælpe med at finde frem til den helt rette inventarløsning.
 
Find inspiration i vores cases og se, hvordan vi tidligere har hjulpet kunder med at finde den ideelle funktionelle, vedligeholdelses- og brugervenlige sanitærløsning til offentlige toiletter og toiletter i erhverv og industri. 

Seneste nyt

Kontaktinformation
DAN DRYER A/S
Alsikevej 8
8920 Randers NV
Tlf:
86 41 57 11
Web:
Email:
info@dandryer.dk
DAN DRYER A/S
Intertek-3i1-ISO-9001-14001-45001Bliv inspireret yderligere:Intertek-3i1-ISO-9001-14001-45001


Intertek-3i1-ISO-9001-14001-45001


Intertek-3i1-ISO-9001-14001-45001


Intertek-3i1-ISO-9001-14001-45001

Produkter

Artikler