<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Danerka

Danerka

Danerka er i dag en familieejet virksomhed beliggende i Årslev på Fyn. Danerka blev startet af Erik Kaastrup i 1988 og har siden begyndelsen været en ledende leverandør af dansk producerede, arkitekttegnede stole og borde i høj kvalitet. I 2012 blev Danerka overtaget af familievirksomheden Hudevad Formfiner, der i mange år har været underleverandør af stoleskaller til Danerka. Hudevad Formfiner har produceret skalstole og andre formspændte møbelkomponenter siden 1967.

 

Made in Denmark

 

For os er det vigtigt at kunne videreføre den stolte danske tradition for fremstilling af høj-kvalitets designer møbler, således, at Danmark også mange år fremover kan være en ledende eksportør på det globale møbelmarked.

 

”Ved at outsource produktion til lavtlønslande i Østeuropa og Asien outsourcer vi også vigtig viden og knowhow, samtidigt er det ofte på bekostning af kvalitet, etik og miljø.”

 

Hos Danerka har vi valgt at lægge al vores produktion i Danmark, det betyder, at samtlige stoleskaller, stolestel, standard plastdele og emballage bliver produceret hos lokale danske underleverandører, ligesom, at vi udelukkende gør brug af danske transportører – Danerkas produkter er 100% ”Made in Denmark”.

En del af dansk designhistorie

13/12-2017

En del af dansk designhistorie

Den familieejede virksomhed Danerka på Fyn producerer møbler, der bunder i den danske tradition for simplicitet og funktionalitet med høj designværdi. Et af de nyeste eksemple...

Danerka
...

Danerka

Danerka Group vil være den førende leverandør på kontraktmarkedet i Danmark og Europa af dansk producerede kvalitetsmøbler i verdensklasse. Vi bestræber os på at være helt i front når det drejer sig om produktionen af konkurrencedygtige kvalitetsprodukter med et minimum af miljøbelastning.

 

 

 

Kontaktinformation
Danerka
Erhvervsvangen 12-16
5792 Aarslev
Tlf:+45 49 13 88 33
Web:
Email:   danerka@danerka.dk