Fade Acoustic Ceilings


Med Fade® Akustikpuds får du et eksklusivt akustikloft uden synlige samlinger der absorberer uønsket rumklang. Vores akustikpuds er produceret i Skandinavien og vi garanterer derfor en høj kvalitet. Systemet, der kan monteres på både loft og væg, har med dets høje absorption af rumklang mulighed for at skabe optimal akustik i små som store miljøer.

Fade® Akustikpudssystem kan installeres på alle tænkelige overflader herunder på vægge, buede og dobbeltbuede lofter. Systemet tilbyder således en mere fleksibel og diskret akustikløsning end de mere traditionelle akustikløsninger på markedet. Vores akustikpuds bringer æstetik og absorption af rumklang sammen, og systemet er derfor perfekt til en bred vifte af byggerier – lige fra historiske bygninger til eksklusive boliger, kontorer, butikker og uddannelsesinstitutioner. Ved at absorbere lydbølger formindsker Fade® akustikpuds efterklangstiden med helt op til 95% og leverer derfor det højeste niveau af lydabsorption. Og med ganske få arbejdsgange og en simpel installationsproces er det både nemt og hurtigt at få installeret af vores montører.

Vores produkter er lavet af naturlige materialer og indeholder derfor ingen farlige stoffer som kan genere under installationen.
Akustiklofter giver silo-byggeri et eksklusivt pift

Akustiklofter giver silo-byggeri et eksklusivt pift

En massiv silo i Købehavns Nordhavn er blevet forvandlet til et arkitektonisk vartegn med 40 eksklusive lejligheder.   Når kun det bedste er godt nok, er det ikke tilstrækkeli...

LITHOS

LITHOS

LITHOS er en struktureret og hvid overflade som kan installeres på enhver overflade, herunder lige, vinklede, buede og kuplede lofter. Dette akustikloft uden synlige samlinger...

ALBUS

ALBUS

ALBUS er en glat og meget hvid akustikpuds som kan installeres på enhver overflade, herunder lige, vinklede, buede og kuplede lofter. Dette akustikloft uden synlige samlinger ...

PLUS+

PLUS+

PLUS+ er en ekstremt glat og super hvid akustikpudsder som kan installeres på enhver overflade, herunder lige, vinklede, buede og kuplede lofter. Dette akustikloft uden synlig...

Fade-Acoustic-Ceilings

Vi er et Skandinavisk selskab med mere end 10 års erfaring inden for udvikling og produktion af vores Fade® akustikpudssystem. I kulissen arbejder et innovativt og fremsynet team der er stolte over at have udviklet det bedste akustikpuds på markedet.

 

Alt vores akustikpuds er udviklet og testet i vores Testcenter I Sverige og produceret I Danmark for altid at sikre den bedste kvalitet. Vi leverer akustikpuds til forskellige distributører over hele Europa – distributører der kæver professionelle og æstetiske løsninger og som ikke ønsker at gå på kompromis.

 

Vi arbejder tæt med vores distributører i hvert eneste aspekt af et projekt –fra udvikling til finish står vi altid klar med support. Kun på denne måde er vi sikre på det bedste resultat hver gang.

Kontaktinformation
Fade Acoustic Ceilings
Stamholmen 157 st. Th.
2650 Hvidovre
Tlf:25 700 176
Email: