<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Froeslev_Trae

Frøslev Træ: Stolte traditioner og nytænkning

Frøslev Træ

 

Skovsaven blev fra starten til et symbol på vores forankring i den traditionelle savværksdrift og viser respekten for håndværket.

I dag er Frøslev Træ A/S en moderne koncern med internationalt islæt. Det er vores intention at være på forkant med udviklingen, og medvirke til en fortsat fremgang og udbredelse af byggeri med træ.

Hos Frøslev Træ har vi fokus på arkitekten og arkitektens behov. Vi vil gøre det nemt at finde inspiration, enkelt at finde det ønskede profil og let at implementere det i arbejdsprocessen.

Øget efterspørgsel på viden om træ

Øget efterspørgsel på viden om træ

Ønsket om større bæredygtighed i byggeriet får tegnestuer og andre til at søge mere detaljeret viden om naturens eget materiale. Frøslev Træ A/S står klar til at hjælpe. Tekst...

Nye muligheder med brandimprægneret facadebeklædning i træ

Nye muligheder med brandimprægneret facadebeklædning i træ

Med to nye produkter fra Frøslev Træ, behøver arkitekter ikke længere fravælge træ af frygt for hygroskopi. Tekst af Frank Ulstrup Alene usikkerheden om tolkning af gældende r...

Frøslev Træ A/S - Træ gennem tiden

Frøslev Træ A/S - Træ gennem tiden

Frøslev Træ A/S en moderne koncern med internationalt islæt. Det er vores intention at være på forkant med udviklingen, og medvirke til en fortsat fremgang og udbredelse af byggeri med træ.

Frøslev Træ A/S: Bæredygtighed

Frøslev Træ A/S: Bæredygtighed

Hos Frøslev Træ har vi truffet et valg. Vi vil gøre det nemt at tilegne sig viden om de mange muligheder der er, når der skal benyttes træ som bæredygtigt byggemateriale.

En verden af profiler

En verden af profiler

Frøslev Træ er specialister i forarbejdede træprofiler, og vi tilbyder Danmarks største udvalg med flere end 400 forskellige FT Profiler.

Froeslev_Trae

Frøslev Træ A/S

Kontaktinformation
Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersensvej
6330 Padborg
Tlf:+45 74 67 06 00
Web:
Email:   info@froeslev.dk