<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> In Sign

Akustik- og inventarløsninger af højeste kvalitet

 

JJI Akustik & Inventar A/S er en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri.

 

Navnet er nyt, men med rod i stolte håndværksmessige traditioner er det stadig passionen for håndlavede snedkerløsninger og gennemtænkte akustikløsninger, som driver værket.

 

Med alle kompetencer samlet ét sted, er vi din samarbejdspartner lige fra idé til færdigt projekt.

 

Harmoni mellem akustik og inventar

 

Kvalitetsprodukter, specialiseret viden og projektspecifikke løsninger på tværs af akustik og inventar er vores formel til æstetiske og funktionelle akustik- og inventarløsninger, som opfylder arkitektens og bygherrens krav og ønsker. Med vores erfaring inden for både akustik og inventar sikrer vi løsninger, som både i udtryk og funktion har den helt rette sammenhængskraft.

 

Specialister i akustik og inventar - samlet ét sted

 

Vi er erfarne fagnørder, som brænder for at yde den rette sparring og rådgivning for at sikre vores kunder gennemarbejdede løsninger. Med os som samarabejdspartner kan du nøjes med ét kontaktpunkt.

 

Hos JJI Akustik & Inventar står vi til rådighed med assistance i forbindese med dit projekt. du er alltid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for sparring på vejen til den bedste løsning.

 

Besøg vores hjemmeside, og lær os at kende.

 

Bæredygtighed

 

For os i JJI er det et vigtigt parameter, at de produkter, vi producerer og forhandler, ikke har skadelig påvirkning på miljø og mennesker. Udover at opfylde de højeste brand- og lydkrav, skal de også bidrage til et sikkert og sundt indeklima.

 

Det er en del af vores ansvar at handle med underleverandører, der konstant søger at reducere mængden af energi, CO2 og affald i produktionen, undgå giftige kemikalier samt øge anvendelsen af genbrugsmaterialer i produkterne.

 

Når du vælger et produkt fra JJI, er du sikker på at de holder deres høje kvalitet gennem hele deres levetid.

 

FSC-certificeret træ

 

JJI er FSC-certificeret.
 

Alle vores produkter fås med FSC-certificeret træ.
Det betyder i praksis at:

 

  • FSC-mærket er en sikkerhed for, at du køber træ med god samvittighed.
  • I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.
  • FSC er en sikkerhed for, at dyre- og planteliv bliver beskyttet og de mennesker der
    arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn.

 

FSC står for Forest Stewardship Council.

 

Læs mere om FSC-mærkning her

 

Akustikprodukter

 

Gustafs

 

JJI leverer en række forskellige akustikpaneler og akustikribber fra Gustafs. Væg- og loftpaneler samt lameller med gipskerne og overflade i ægte finér er de mest anvendte produkter, hvilket skyldes, at disse akustikbeklædninger kan leveres med brandklasser op til B-s1,d0 og A2-s1,d0.

 

I tillæg til glatte og perforerede akustikpaneler, har Gustafs også den unikke nanoperforering. Den akustiske virkning ved Gustafs Nano ligger i den næsten usynlige perforering, der giver det visuelle indtryk af en glat finéroverflade, men som akustisk fungerer som en lydabsorberende flade. Fra normal synsafstand er Nano-hullerne usynlige, og de skjuler de tusindvis af større lydkamre i gipskernen. De 0,5 mm små huller stopper støvophobninger, der simpelthen ikke kan komme igennem overfladen. Det resulterer i en vedligeholdelsesfri installation og lydabsorptionsevne ud over det sædvanlige.

 

Læs mere om Gustafs her

 

 

Signatur VFS
 

Med henblik på at sikre overholdelse af brandkravene beskrevet i BR18, nemlig B-s1,d0 for den fulde opbygning, har vi udviklet en akustikpanelserie. Navnet Signatur er udtryk for, at dette produkt har en helt særlig og enestående karakteristik, som vi står inde for.

 

Alle lameller og paneler leveres med en kerne i birkekrydsfinér, der fineres efter ønske, og benyttes til indvendig beklædning.

 

Signatur VFS-serien udmærker sig ved at være brandtestet og godkendt som B-s1,d0 for den fulde opbygning, dvs. inklusiv underlag i form af stål/brandimprægnerede lægter og stenuld og helt ud til og med det yderste lag lak.

 

Signatur VFS Lamel er desuden lydtestet til klasse A for 50 m/m panel og klasse B for 18 m/m panel.

 

Alle Signatur VFS produkter fås med FSC-certificeret træ.

 

Signatur Tekstilpaneler - lydabsorbenter til vægge og åbne kontorlandskaber

 

Vores vægpaneler fås i kvadratiske, rektangulære, vertikale, horisontale og runde former. De er kendetegnet ved fremragende lydabsorption (Klasse A) og en robust overflade. Kernematerialet er i ikke-brændbar mineraluld, og tekstilerne fås i brandklasse B1. Stoffet strækkes pænt rundt om kanterne, hjørnerne er præcist syet og understreger den høje håndværksmæssige kvalitet.

 

Signatur Tekstilpaneler til væg fås efter ønske med og uden ramme. De monteres hurtigt med skjulte montagebeslag til et elegant resultat. Signatur vægpaneler er fleksible i mål og form, og er derfor især velegnede til eftermontering i rum, der allerede er i brug.

 

Efter ønske leveres vægabsorbenterne med aftageligt og vaskbart stof. Endvidere fås de som opslagstavle, til nåle eller magneter. Panelerne til skivebord og mobile skærmvægge er udført med samme præcise håndværk.

 

Læs mere om Signatur Tekstilpaneler her

 

 

 

 

Seneste nyt

At lede efter essensen i den skandinaviske designtradition

At lede efter essensen i den skandinaviske designtradition

Mark Humphreys fra arkitekterne Tengbom diskuterer, hvad essensen af skandinavisk design er, og hvordan det hænger sammen med tegnestuens arbejde med Arlanda VIP Services-proj...

Udvalgte referencer

Se hele den aktuelle reference og mange flere ved at bruge linket i overskriften

 

(2022) Østre Landsret

 

ØSTRE_LANDSRET_ 8__ØSTRE_LANDSRET_ 31

 

In-Sign har leveret Signatur VFS lamellofter fra til alle 20 retssale. Lamellerne er leveret i 30×24 og 30×48 mm, monteret i random mønster i felter. Den varierende lamelhøjde giver et flot, unikt spil i loftet, og bidrager yderligere til den akustiske dæmpning. Arkitektens design betød, at der skulle laves ca. 240 forskellige typer kassetter pga. kombinationen af høje og lave lameller. Derudover er der lavet specialkassetter til de forskellige el- og ventilationskomponenter.

 

Udover loftelementer, er en væg i hver retssal beklædt med paneler fra Gustafs. Akustikken er finjusteret ved, at glatte paneler er kombineret med nanoperforerede plader.

 

Alle vægge i fællesarealerne er beklædt med Signatur VFS lamelpaneler bestående af tre bredder lameller i random design. 

 

Arkitekt: Henning Larsen  Foto: Brahl Fotografi

 

 

(2021) Politiker for en dag

 

PFED-Folketingssal__PFED-Sagsgruppebord

 

"Politiker for en dag" er Folketingets interaktive besøgscenter. Her gennemspiller eleverne lovgivningsprocessen. De skal bl.a. tage stilling til lovforslag, søge information, holde tale fra Folketingets talerstol og deltage i afstemninger. Spillet foregår i kælderen på Christiansborg, hvor der er indrettet et minifolketing med Folketingssal, Vandrehal, udvalgsværelser og medlemskontorer.

 

Inden spillet bliver eleverne taget med på en ca. 30 minutters omvisning i Folketinget, hvor de bl.a. ser grundlovene og Folketingssalen (når der ikke er møde i salen).

 

Design: Søren Robert Lund   Spildesign: Workz A/S   Spiludvikling: Mediafarm A/S

 

 

(2021) Retten i Aarhus

 

L1006810__L1006842

 

Smykkeskrinet er et velbevaret arkitektonisk mesterværk, der blev opført som Statsbibliotek i 1898-1902 og siden 1963 har fungeret som Erhvervsarkiv.

 

Som forhenværende arkiv, er bygningen fyldt med smukke reoler. Disse har fået nyt liv ved at blive brugt til akustikregulering. I forkant af reolerne er der monteret massive fyrretræslister i tre forskellige bredder og fire forskellige bejdsede farver. Listerne, der bringer tankerne hen til bøger, er placeret foran et akustikregulerende element. Bagved dette er der et hulrum, der kan bruges til kabeltræk og diverse installationer.

 

I en sidebygning er monteret lamelkassetter med 39x40mm lameller af brandhæmmende birkekrydsfinér, fineret med skrællet fyr på 1 side

 

Rønnow Arkitekter har modtaget Snedkerprisen 2021 for en smuk og nænsom restaurering og ombygning af bygningen med en høj prioritering af snedkerhåndværket.

 

Arkitekt: H+ Arkitekter og Rønnow Arkitekter  Foto: Helene Høyer Mikkelsen

 

 

(2021) Ny Retspsykiatri Sct. Hans

 

SktHans Vinduesbænk 2__SktHans Personalerum 1

 

Arkitekterne har tegnet et bygningsanlæg, der i sig selv bidrager til patienternes mentale heling. De 126 lyse og rummelige patientstuer er alle orienterede ud mod de grønne omgivelser – mange med udsigt mod fjorden. Gode rammer for patienternes fysiske og kreative aktiviteter erstatter utidssvarende faciliteter i den eksisterende retspsykiatri.

 

For vores Inventarsnedkeri var det en omfattende ordre. Vi startede op i efteråret 2019 og aflevererede i foråret 2021.

 

Arktekte: KHR Architecture

 

 

(2021) Campus Emdrup

 

Emdrup-Modeboks-2__Emdrup-Trappe-1

 

Den eksisterende aula på Campus Emdrup har gennemgået en markant transformation, for at skabe et dynamisk studiemiljø med arbejds- og mødepladser.

 

Jönsson Inventar har produceret studieinventar til de studerende på Aarhus Universitets studerende i Emdrup.

 

Arkitekt: Arkitema

 

 

(2020) Klimatorium Lemvig

 

KLIMATORIUM_ 5__KLIMATORIUM_ 9

 

Materialevalget til Klimatorium er inspireret af de omkringliggende bådehaller, så der arbejdes med et råt og rustikt udtryk i træ, beton og stål, der får bygningen til at spille sammen med de lokale omgivelser.

 

In-Sign har leveret akustik-lamellofter fra Gustafs. Lamellerne er med kerne i fibergips, fineret med Oregon Pine monteret med sort akustikdug på skjult montagesystem. Loftsystemet er brandgodkendt til b-s1,d0.

 

Projektet fik prisen som Årets Byggeri 2020.

 

Arkitekt: 3Xn  Foto Brahl Fotografi

 

 

(2020) Nordea

 

nordea buffet__Nordea abent-skab

 

Dele af Nordeas lejemål på Christiansbro er blevet revitaliseret. En hel etagefløj på 4. etage i bygning G er blevet totalombygget. Det indeholder VIP-lounge og konferenceområde med mødelokaler og stort konferencerum. Området har en elegant materialeholdning med dansk eg på gulve og vægelementer og inventar i Vratza sten, som huset også er bygget af.

 

Arkitekt: PLH Arkitekter

 

 

(2020) Skæring Bæk Fælleshus

 

SKAERING_BAEK_-5__SKAERING_BAEK_-1

 

In-Sign har ansvar for levering og montering af Signatur VFS Perforerede paneler til fælleshuset. Panelerne er fineret med skrællet fyr, perforeret Ø10mm med sort akustikdug på bagsiden for at optimere akustikken. På bagvæggen er de perforerede paneler blevet sortbejdset som kontrast til de øvrige paneler. 

 

Signatur VFS-serien sikrer en effektiv lydregulering og er brandgodkendt til B-s1,d0 – det højest mulige inden for beklædningsklasser.

 

Arkitekt: Rubow Arkitekter  Foto: Brahl Fotografi

 

 

(2020) DR koncerhuset

 

DSC_0312__DSC_0298-A

 

Inventarsnedkeriet har produceret og monteret to barer til Koncerthusets foyer / Studie 1.

 

Ud over de store barer, har vi lavet forskellige mobile enheder, som kan opstilles og grupperes efter aktuelt arrangement og behov.

 

Arkitekt: Kilo Design

 

 

(2020) Bytorv Horsens

 

Bytorv-Horsens-Butikker__BYTORVhorsens_ 8__BYTORVhorsens_ 12

 

Det er In-Sign Akustik, der har leveret akustiklamellerne med egefinér fra Gustafs Scandinavia. Lamellerne leveres med gipskerne og har den højest mulige brandbestandighed.

 

Arkitekt: ag5  Foto: Brahl Fotografi

 

 

(2020) Carlsberg Central Office

 

CCO-intro

 

In-sign har leveret glatte og nanoperforerede paneler fra Gustafs som vægbeklædning i gangarealer og fællesområder, samt som lofter i nicher. Derudover har vi også leveret paneler til Vahle Døre samt paneler til køkkenlåger og låger til lockers til Individuelt Køkken Design.

 

Arkitekt: C.F. Møller  Foto Tine Bek

 

 

(2020) DTU 306

 

DTU_BYGNING_KOEKKEN__DTU_BYGNING_306_SKAB

 

Arkitekterne har valgt In-Sign til at levere akustikpaneler fra serien Signatur VFS til projektet. Ud over at løse de akustiske krav på en tilfredsstillende måde, formår de monterede elementer på enestående vis også at løse de brandkrav, der er til indvendige beklædninger, da panelerne er brandgodkendt som B-s1,d0 for den fulde opbygning, dvs. inklusiv underlag i form af stål/brandimprægnerede lægter og stenuld og helt ud til og med det yderste lag lak.

 

Signatur VFS-serien kan altid designes og udføres efter arkitekternes ønske til det enkelte projekt. Til DTU 306 er der valgt en overflade i bejdset og lakeret skrællet fyr med 13×100 mm store slidser, hvorigennem man ser den for projektet så karakteristiske gule akustikdug.

 

Arkitekt: Rørbæk og Møller  Foto Brahl Fotografi

 

 

 

(2020) Professionshøjskolen Absalon

 

PHA-dobbelthojt__PHA-gangforlob

 

Udfordringen i dette projekt var opmåling og tilpasning.

Paneler og bokse skulle tilpasses betonelementer, døre, vægge og lofter uden mulighed for tilpasningsstykker.

Paneler og bokse er produceret i brandgodkendt krydsfinér med egetræsfinér og synlige krydsfinérskanter.

 

Arkitekt: Rønnow Arkitekter

 

 

 

(2020) Lundehusskolen

 

LUNDEHUSSKOLEN-1__LUNDEHUSSKOLEN-5

 

In-Sign’s akustikpanel Signatur VFS Lamel kan opfylde kvalitetskravene for både brandsikring, design- og akustikregulering, og arkitekterne har valgt dette produkt både i gangarealerne og i den store aula.

 

Både lamelkassetter og lysningspaneler er leveret med overflade i lakeret eg med kerne i birkekrydsfinér.

 

Projektet fik hædrende omtale i Årets Byggeri 2020.

 

Arkitekt: Kant Arkitekter / Nøhr & Sigsgaard  Foto Brahl Fotografi

 

 

(2019) Kvindemuseet

 

Udstillingsmontre__Udstillingsmontre-oversigt

 

Jönsson Inventar vandt opgaven, da Kvindemuseet ønskede en omfattende nyindretning af bl.a. deres opholds- og udstillingsområder. Designet er udviklet af arkitektfirmaet MATTERS, som – meget passende – ejes af to kvinder: Lotte Rønne og Marie-Louise Holst. Et gennemgående tema er en smuk, blå farve og blandingen af malede flader og detaljer i messing.

 

Arkitekt: MATTERS Arkitekter

 

 

(2019) Clarion Hotel The HUB

 

Clarion-intro

 

In-Sign har leveret paneler og lameller fra Gustafs i specialfarvet finér til hotellets lobby- og receptionsområde, hvor de bidrager til indtrykket af eksklusivitet og originalitet.

 

Arkitekt: Lund+Slaatto / Björkén architects  Foto: Dmitry Tkachenko

 

 

(2019) ASE/Frederikskaj 4

 

ASE-Atrium__ASE-Lounge

 

Kantinen er placeret i et tre etager højt atrium, hvor materialerne oprindeligt var i stål og glas. For at kunne styre akustikken har In-Sign leveret lamelkassetter til den indvendige væg. Samme type akustikelementer er også brugt i lounges i den modsatte ende af bygningen.

 

Arkitekt: Tyréns  Foto: Deko

 

 

(2019) Nyrupskolen

 

NYRUPSKOLEN-akustikfrise__NYRUPSKOLEN-Panel-m-kort

 

For at give brugerne en god oplevelse af at opholde sig i skolens nye administration, bibliotek og hovedindgang, har arkitekterne tegnet en akustikfrise bestående af delvist perforerede paneler i egetræ. Her kan elever og lærere tale om kort over Danmark eller hele verden, eller genkende de løbende børn fra skoleintra.

In-Sign har leveret de smukke paneler.

 

Arkitekt: Kullegaard Arkitekter  Foto: Ricky Molloy

 

 

(2019) Tøjkæden Only

 

Only-intro

 

Tøjkæden Only er del af koncernen Bestseller.

 

Retail-fabrikken er en designvirksomhed med Bestseller som kunde. De har fået opgaven at indrette alle Only-butikker i Tyskland. Et gennemgående designelement er brugen af de translucente ‘Hexaben Large’ akrylpaneler i farven ‘Green satin’ som lysende baggrund for udstillingsreolerne.

 

In-Sign har indtil nu leveret paneler til butikker i bl.a. Bremen, Passau, Bonn og Oberhausen, og forventer et fortsat samarbejde med Retail-fabrikken til Only-butikker over hele Tyskland.

 

Arkitekt: Retail-fabrikken

 

 

(2019) Roskilde Festival Højskole

 

013_Roskilde_Folk_High_School_©Ossip__090_Roskilde_Folk_High_School_©Ossip

 

To meget markante arkitektoniske virkemidler i dette projekt er brugen af farver og akustikelementer på udvalgte vægge og lofter.

 

Ud til den 8 meter høje foyer – “Mellemrum” – ligger skolens egen orange scene, et lokale holdt helt i orange, inklusive bl.a. akustikpaneler, stole og gardiner. In-Sign har leveret glatte og perforerede paneler til beklædning af loft, vægge, døre og gulve. Endvidere kasser til indbyggede reoler og nicher.

 

Akustiklamellerne på ydersiden af lærerværelset er monteret i et mønster, der bringer tankerne hen på klaverets tangenter, og i værkstedet har vi leveret væg- og loftsbeklædning i perforeret OSB-plader.

 

Arkitekt: Cobe Arkitekter Aps og MVRDV  Foto: Ossip van Duivenbode

 

 

(2018) Veluxsamlingen

 

Velux-5__Velux-2

 

På over 500 kvadratmeter præsenterer VELUX Collection virksomhedens samling af historiske ovenlysvinduer og de nyeste vinduesteknologier. Besøgscenteret ligger i Østbirk, hvor produktionen af VELUX-vinduer begyndte.

 

Jönsson Inventar har gjort denne udstilling mulig ved at producere de fysiske rammer og materialisere designernes ideer og ønsker.

Integration af teknik af alle typer har altid været en af Jönsson Inventars spidskompetencer. Og i denne opgave har dette været et af kriterierne for at skabe et vellykket resultat.

 

 

(2018) Hjertet -  Den internationale Skole i Ikast-Brande

 

Hjertet-balkonvaern__Hjertet-legerum

 

In-Sign har leveret kassetter med lameller i birkekrydsfinér til lofter og vægge, og lameller til værn på balkoner og trapper.

Lameller: 33 x 57 mm, monteret med c-c 132 mm

 

Arkitekt: C.C. Møller  Foto: Adam Mørk

 

 

(2018) JLindeberg

 

Displayvaeg__JLINDEBERG_07

 

Det skandinaviske modehus JLindebergs nye Flagshipstore i Stockholm har fået en utraditionel indretning.  Designeren har valgt translucente paneler fra Bencore til den lange displayvæg for den nye kollektion af sportstøj. Panelerne filtrerer lyset og danner ‘båse’ til de enkelte beklædningsgenstande.

 

Modehusets butikker i Oslo og London har fået en tilsvarende indretning.

 

In-Sign har agenturet for Bencore i Skandinavien.

 

Design: Studio David Thulstrup  Foto: In-Sign / Giovanna Venturo

 

 

(2018) AU Institut for Biomedicin

 

Biomedicinsinske-institut-Intro__Biomedicin-7

 

In-Sign har stået for akustikregulering i foyer og gangarealer i dette byggeri. Glatte og nanoperforerede akustikpaneler fra Gustafs er monteret som vægbeklædning.

 

Kunstner Henriette Heise har udsmykket væggene i det store atrium med intarsia i røget eg udført af Gribskov Inventarsnedkeri.

 

Arkitekt: Cubo Arkitekter  Foto: Erik Brahl Fotografi

 

 

(2017) DTU Biosfæren - Akustiske og arkitektoniske elementer går hånd i hånd

 

DTU-2__DTU-4

 

In-Sign har som underentreprenør for Enemærke & Petersen A/S stået for håndværket med de mange kilometer lameller, som præger byggeriet.

 

DTU modtog i 2017 tømrerprisen sammen med arkitektteamet Rørbæk Møller Arkitekter/Christensen & Co Arkitekter.

 

Et af de arkitektoniske hovedgreb i Biosfæren er brugen af finerede egetræslameller.

 

I alt 50.000 løbende meter egetræsstave er blevet produceret og monteret med stor præcision i overgangen fra loftflade, vægge og under de hængende rum, samt afslutninger omkring vinduespartier og døre.

 

Lamellerne er produceret i amerikansk hvideg på overfladen, med en kerne af tæt birkekrydsfinér for at skabe stabilitet. Råmaterialet er brandimprægneret – Jodsaltimprægneret – og samlet i kassetter. Lameller i loft har et snit på 40×30 mm, på vægge 40×40 mm.

 

Arkitekt: Rørbæg og Møller / CCO Arkitekter  Foto: Adam Mørk

 

Kontaktinformation
JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5
2750 Ballerup
Tlf:
4483 0208
Web:
Email:
info@jji.as
JJI Akustik & Inventar A/S
linkedin insta

Produkter

Gustafs Gpod - det mobile møderum

13/04-2022

Gustafs Gpod - det mobile møderum

Gustafs har udviklet en helt ny produktlinje - deres egne akustiske pods. Man kan kalde dem mobile rum med fantastisk akustik og flot design. Uanset om du leder efter et priva...

Gustafs nanoperforerede akustikpaneler

13/04-2022

Gustafs nanoperforerede akustikpaneler

IN-SIGN leverer en række forskellige akustikpaneler og akustikribber fra Gustafs. Glatte og perforerede væg- og loftpaneler samt lameller med gipskerne og overflade i ægte fin...

EcoSign - Akukstikloft med mineraluld og trælameller

13/12-2021

EcoSign - Akukstikloft med mineraluld og trælameller

EcoSign lofter er et loftsystem, som kombinerer de gode akustiske og indeklimavenlige egenskaber fra mineraluldslofter med varme og tekstur fra lameller i træ. Loftet er opbyg...

SkandiSign - Stærke akustikløsninger til glasvægge

08/12-2021

SkandiSign - Stærke akustikløsninger til glasvægge

Et unikt samarbejde der giver nye muligheder Brug af glas i arkitekturen skaber transparens, oversigtelighed og åbenhed i alle typer miljøer. Men glassets hårde overflade kræv...

Gustafs akustiklameller

08/12-2021

Gustafs akustiklameller

Gustafs – specialister til fingerspidserne Gustafs er specialister i akustikprodukter med smukke og naturlige overflader i ægte træ. Virksomheden har rod i snedkerfaget, og ha...

Gustafs Lamellow+

06/12-2021

Gustafs Lamellow+

Akustiklammeler med i indbygget akustikfilt Den nye produktserie Lamellow+ er lamelpaneler i en kombination af træ og filt med alle de egenskaber, der kræves til offentlige mi...

Signatur lydabsorberende tekstilpaneler

18/11-2021

Signatur lydabsorberende tekstilpaneler

Atmosfæren i et rum afhænger af mange faktorer. De arkitektoniske former, lys, temperatur, luft, farver, materialer og ikke mindst akustikken er alt sammen med til at give et ...

Translucente akrylpaneler

10/11-2021

Translucente akrylpaneler

Bencore – translucente recirkulerbare og akustikregulerende akrylpaneler Vores italienske leverandør Bencore leverer gennemsigtige akrylpaneler der kan benyttes i indretningen...

Signatur VFS Glat og Perforeret Akustikpanel

10/11-2021

Signatur VFS Glat og Perforeret Akustikpanel

Akustikpaneler brandgodkendt som B-s1,d0 for den fulde opbygning Signatur VFS panelserien består af en række paneltyper, der benyttes til indvendig beklædning. Alle paneler le...

Gustafs akustikpaneler

10/11-2021

Gustafs akustikpaneler

Gustafs – specialister til fingerspidserne Gustafs er specialister i akustikprodukter med smukke og naturlige overflader i ægte træ. Virksomheden har rod i snedkerfaget, og ha...

Signatur VFS Lamel

09/11-2021

Signatur VFS Lamel

Akustiklameller brandgodkendt som B-s1,d0 for den fulde opbygning Signatur VFS panelserien består af en række paneltyper, der benyttes til indvendig beklædning. Alle paneler l...

Artikler

At lede efter essensen i den skandinaviske designtradition

18/08-2022

At lede efter essensen i den skandinaviske designtradition

Mark Humphreys fra arkitekterne Tengbom diskuterer, hvad essensen af skandinavisk design er, og hvordan det hænger sammen med tegnestuens arbejde med Arlanda VIP Services-proj...

In-Sign er blevet en del af JJI Akustik & Inventar

05/07-2022

In-Sign er blevet en del af JJI Akustik & Inventar

Akustik- og inventarløsninger af højeste kvalitet JJI Akustik & Inventar A/S er en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri. Navnet er nyt, ...

Design til mentalt velvære

12/04-2022

Design til mentalt velvære

For at skabe glade byer er det vigtigt at have en tilknytning til naturen Ligesom vores fysiske sundhed, er vores mentale sundhed i høj grad påvirket af vores livsstil og milj...

Akustikpaneler til Østre Landsret

29/03-2022

Akustikpaneler til Østre Landsret

Akustikregulering der giver ro til sindet og synet Østre Landsret havde igennem en længere periode haft et stort ønske om bedre og mere tidssvarende bygningsmæssige rammer. Ba...

Tre tanker om byggematerialer med Jan Ammundsen

31/01-2022

Tre tanker om byggematerialer med Jan Ammundsen

Jan Ammundsen, Senior Partner og Design Director hos 3XN, taler med os om materialevalg og fremtidige byggematerialer. 3XN blev grundlagt i 1986 og har i dag kontorer i Københ...

En arkitekts introduktion til kontorakustik

25/01-2022

En arkitekts introduktion til kontorakustik

Et overblik over, hvordan materialevalg påvirker lydabsorptionen på en arbejdsplads. Forstå, hvordan materialevalg påvirker efterklangen. I takt med at flere og flere medarbej...

Perforerede akustikpaneler i perfekt forløb

15/12-2021

Perforerede akustikpaneler i perfekt forløb

Den nye tilbygning til Horsens Gymnasium er et moderne læringsbyggeri med lyse og indbydende faglokaler til de samfunds- og naturvidenskabelige fag. Der er masser af lysindfal...

Et godt indeklima handler også om optimale akustikforhold

06/12-2021

Et godt indeklima handler også om optimale akustikforhold

Signatur VFS Akustikpanel blev valgt til DTU Skylab, et byggeri der lever op til DGNB - Guld for bæredygtighed og DGNB - Diamant for høj arkitektonisk kvalitet Det nye Skylab ...

Brandsikker akustikløsning bidrager til teatermagi

10/11-2021

Brandsikker akustikløsning bidrager til teatermagi

Odsherred Teaters tilbygning er som en tillokkende hemmelighed med den sorte facade og det lysende, gyldne indre. Teaterarkitekturen er inspireret af scenelampernes matsorte y...