<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> LUMINEX
banner
''

LUMINEX løser store som små belysningsprojekter sammen med dig. Vores produktsortiment spænder bredt, fra det velkendte LINIA skinnesystem fra RIDI til industrien eller butikken, til vores unikke produktserier i arkitektonisk belysning fra Lightnet til administrationen eller skolen og til udvendig kvalitetsbelysning fra Cariboni på parkeringspladsen og ved indgangen. Vi har udvalgt vores leverandører nøje og kendetegnet ved dem alle er professionalisme og høj kvalitet.

Seneste nyt


LUMINEX er totaludbyder af belysningsløsninger med aktiviteter rettet mod det professionelle marked. Vi har stærke kompetencer inden for totalrådgivning, planlægning, projektering samt levering af belysningsanlæg. Netop rollen som rådgivnings- og samarbejdspartner, er væsentlig for os.
Mange års erfaring med etablering af belysning, der tager hensyn til energi- og miljøkrav, designønsker, komfort og indeklima, arkitektur og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem, gør LUMINEX til en værdifuld samarbejdspartner og specialiseret rådgiver.
 
Kontaktinformation
LUMINEX A/S
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre
Tlf:
76 26 67 00
Web:
Email:
LUMINEX A/S

Produkter

Artikler