<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Meteor

Meteor

 

Meteor er oprindeligt etableret af Ole Poulsen i 1981, og beskæftigede dengang 4 engagerede medarbejdere. Ole Poulsen har arbejdet med pejse siden 1973. Inden Ole startede som selvstændig, konstruerede han blandt andet pejseindsatsen ’Meteor’.Da han efterfølgende etablerede sin egen virksomhed, var det nærliggende, at opkalde virksomheden, Meteor, efter pejsen.

 

Virksomheden er i dag et familieforetagende, hvor René Junker Povlsen er primus motor. Familieværdierne har for René Junker Povlsen altid været en vigtig faktor, og disse værdier og traditioner er stadig at finde i virksomheden.

 

I dag beskæftiger Meteor ca. 20 medarbejdere indenfor produktion af pejseindsatse, og virksomheden producerede i 2014 ca. hver tredje pejseindsats, der blev solgt i Danmark.Meteor er en virksomhed i vækst.

 

De seneste år er virksomheden adskillige gange blevet kåret som ’Gazelle virksomhed’ af Børsen.

 

Meteor er medlem af DAPO – foreningen af leverandører af pejse og brændeovne i Danmark. Fyrring med træ er en CO2 neutral forbrænding, da forbrændingen kun udskiller den mængde CO2, som træet har optaget.

 

Hos Meteor tester vi alle vore pejse. Prøvningen er foretaget af Teknologisk Institut. Pejsene er alle CE godkendte og DIN+ testede med et særdeles positivt resultat.

 

På samtlige test områder ligger Meteors pejse markant under det maksimalt godkendte, og sikrer derfor en CO2 venlig forbrænding. Meteors Jupiter 470 XL model er testet med følgende resultat og sammenligning:

 

 

 

Meteor og miljøet

Partikelemission efter NS 3058: 3,28g/kg (tørstof) middelværdi (maks. 10)

Partikelemission efter NS 3058: 4,05g/kg (tørstof) maksimalt (maks. 20)

Støvemission efter DIN plus: 15mg/Nm3 ved 13% O2 (maks. 40)

 

 

Meteor

Meteor A/S

Vores vision er at skabe pejseindsatse, der forener effektivitet med kvalitet og et tidssvarende design, altid med miljøet i focus. Hos Meteor ønsker vi, at føre et produktsortiment i et tidløst og klassisk design, der modsvarer kundernes behov og krav til både kvalitet og design.

Kontaktinformation
Meteor A/S
Drejervej 1,
7451 Sunds
Tlf:
Web:
Email: