<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Modelhuset

Modelhuset ApS leverer 3D scanninger, 3D renderinger, arkitekturmodeller, præsentationsmodeller og flere løsninger indenfor VR/AR. Ved VR/AR løsninger kan vi også udvikle din iOS/Android platform.

 

Modelhuset ApS blev etableret i 2016 og vi har i dag et stort team af arkitekter, programmører og app udviklere.

 

Modelhuset ApS har fokus på at omsætte idéer til vækst. Har du et projekt, så kontakt os i dag for at snakke muligheder.

 

I 2018 har vi lanceret 3D laserscanninger, hvor vi leverer en 3D model til arkitekten. Med 3D laserscanninger er der mulighed for også at udnytte Virtual Reality i tegningsprocessen og arbejde videre med BIM.

 
Vores målsætning er at fungere som en partner, der kan skabe merværdi for såvel små som store arkitekthuse/tegnestuer igennem professionelle 3D løsninger og fysiske modeller, som udarbejdes af arkitekter.

 

 
Prisniveauet skal være attraktivt, så det let kan inkluderes i omkostningsstrukturen for et byggeprojekt, om det så er en tilbygning, nyt familiehus, lejlighedskompleks eller industri. 

Seneste nyt

Kontaktinformation
Modelhuset ApS
Nupark 49 2. sal
7500 Holstebro
Tlf:
+4525522081
Web:
Email:
stiven@modelhuset.dk
Modelhuset ApS

Produkter

Artikler