<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ModulBad

ModulBad


Værsgo’ at skylle: Fiks, færdig og fejlfri badekabine fra ModulBad

Forestil dig et byggeri uden ventetid på færdiggørelsen af byggeriets måske tungeste og mest tidskrævende rum – badeværelset. Et byggeri, som kan afleveres til tiden med helt fejlfrit badeværelse.


Interesseret?
Så kan du med fordel overveje et præfabrikeret badeværelse fra ModulBad til dit næste projekt.


Nøglefærdigt – spar tid og penge

Hvert år ruller mere end 1000 præfabrikerede badekabiner ud fra ModulBad i Ringsted. Badekabinerne leveres fuldt indrettede og nøglefærdige på byggepladsen – emballerede og med forseglede åbninger, så de er lige til at tage i brug. Selv montage og tilslutninger sker helt uden at åbne til badeværelset. En gevinst for enhver arkitekt, entreprenør eller bygmester, som vil spare tid og penge – og ikke mindst undgå alle de kendte fejl og følgeskader, der desværre ofte stadig opstår i forbindelse med pladsopbyggede badeværelser.


Forkert fald på gulvet, revner, utætte samlinger og rørgennemføringer er stadig blandt de hyppigste fejl og skader.


Designet er op til dig

Igennem årene har Modulbad leveret færdige badeværelser til et utal af byggerier. Fra hoteller, ældreboliger, kollegier og sygehuse til rækkehuse, etagehuse, typehuse – og sågar arkitekttegnede enere. Produktprogrammet spænder bredt og omfatter både lette kabiner til direkte montage på etagedækket og selvbærende tårnkabiner, som f.eks. kan monteres uden på huset og dermed tilføre beboerne ekstra kvadratmeter.


På designsiden er mangfoldigheden ikke mindre: Vælg selv interiør, farver og stil – og bestem selv om løsningen skal være luksuriøs med alt i kendte mærkevarer, eller om den skal
være mere budgetvenlig.


Er du klar til at fortælle os om dit næste projekt?

Så er vi klar til at lytte, tegne og beregne. I vores projekteringsafdeling skaber vores ingeniører og teknikere hver dag nye badeløsninger til alverdens byggerier. Og under fabrikstaget står vores håndværkere klar til at udføre badeværelserne efter alle gældende krav og regler. I tørvejr helt uden hensyntagen til vejrguderne. Så er det bare at få dem lastet og rullet ud til dig til aftalt tid.


Med ModulBad får du en kompetent samarbejdspartner med en stab af dygtige ingeniører, teknikere og håndværkere, der gennem en årrække har stået bag gennemtænkte og velfungerende bademiljøer, i et utal af byggesager.


Vi glæder os til at høre fra dig. Find vores kontaktdata her >>

ModulBad

ModulBad

ModulBad er din førende leverandør af præfabrikerede badekabiner / badeværelser i letbeton og beton - fuldt indrettede og nøglefærdige.

 

Badekabinerne kan monteres direkte på etagedækket eller som selvbærende kabinetårne og bruges til alle byggerier fra hoteller til typehuse og arkitekttegnede enere samt renoveringsopgaver.

Kontaktinformation
ModulBad
Fredensvej 36
4100 Ringsted
Tlf:7010 3510
Web:
Email:   bml@modulbad.dk