<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Moelven Danmark

Moelven Danmark

- Din totalleverandør af bæredygtige træbaserede produkter

 

Vores vision er at skabe noget, der er smukt og funktionelt. Vi ønsker at være med til at skabe arkitektur og rum, hvor man kan nyde at være, et sted hvor man kan mærke den naturlige varme, som træ giver.

 

Sammen med kunden vil vi skabe løsninger ud fra princippet om, at det skal være smukke materialer der skal give et nordisk udtryk, det skal ånde af natur og så skal det selvfølgelig være bæredygtigt og af høj kvalitet.

 

Moelven er en norskejet koncern med rødder tilbage til 1899. Koncernen har udviklet sig fra en traditionel savværksvirksomhed til en moderne koncern, der spænder vidt fra det enkle ” bræt” til kompliceret fleretagers byggeri i træ. Bæredygtighed har ganske naturligt en høj prioritet, når der tænkes i produktion og færdige produkter.

 

Moelven har egen produktudvikling, og den helt afgørende udvikling sker i samarbejde med vore kunder og interessenter. Vi lader os inspirere af de krav, der stilles til både funktion og arkitektur. Vi bruger bæredygtige råvarer i produktionen, og vi arbejder hele tiden på at minimere vores miljømæssige fodaftryk og bidrage til en bæredygtig fremtid.

 

Besøg os på www.moelven.com/dk for at se vores brede udbud.

Seneste nyt

Kontaktinformation
Moelven Danmark
Herstedøstervej 27-29C
2620 Albertslund
Tlf:
45 43 43 48 00
Web:
Email:
moelvendanmark@moelven.dk
Moelven Danmark

Produkter

Artikler