<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nortec

Nortec


Vi er ambitiøse i vores vision for fremtiden

Vi har et mål om altid at levere det ypperste, og vi brænder for det, vi laver – det ligger grundfæstet i vores kultur. Med en vision om at være vaskeribranchens markedsleder – og dermed kundens første valg, når det drejer sig om levering af vaskerimaskiner, betalingssystemer og serviceydelser, er vi en virksomhed i fortsat og konstant vækst. Vi skal være konkurrencedygtige på prisen – set i forhold til at levere miljørigtige og brugervenlige løsninger – i et attraktivt design og en kvalitet, der sikrer vores kunder gode investeringer.


Innovation og glæden ved den gode løsning

Virksomheden er drevet af “glæden ved at levere den gode løsning”. Kvalitet og design er afgørende nøgleparametre i alt – vi gør tingene ordentligt – vi går ikke igen før alt virker perfekt! 50 ansvarlige og kompetente medarbejdere i et godt miljø, er med til at sikre den rette innovation og udviklings kompetence. Det har bl.a. ført os frem til, at Primus – en del at verdens største vaskeriproducent – nu tilpasser deres produkter til Nortec design og teknologi.

Missionen er klar

Nortec vil udvikle den enkelte og sørge for at skabe en attraktiv arbejdsplads for engagerede og ansvarlige medarbejdere. De er hos os i mange år, fordi de også finder glæden i at skabe optimale løsninger i langvarige relationer med vores kunder. Summen af vores løfte om værdi til kunderne, har vi samlet i en klar mission om, hvad vi skal levere: Perfektion i alle detaljer.


En privat, danskejet virksomhed

Nortec er et privat, dansk ejet selskab med en flad organisation, hvor der er kort fra top til bund. Vi er ligetil i form med en administrerende direktør og ejer, der selv er en entreprenant “elektriker”. Der skrues, udtænkes og udvikles nye innovative løsninger sammen med kunderne, der ofte er kilde til idéer og udviklingsprojekter ud fra udviklingen i deres behov og ønsker.

 


Nortec

Nortec

Professionelle vaskeriløsninger fra Nortec giver dig markedets bedste helhedsløsning, når du skal finde den optimale sammensætning til dit vaskeri. Vi kender din verden og som totalleverandør af professionelle løsninger til alle typer af vaskerier, kan vi levere alt, hvad der kræves.

Kontaktinformation
Nortec
Ellehammersvej 16
7100 Vejle
Tlf:70 256 256
Web:
Email:   info@nortec.dk