PANELBYG


- Fordi isolering ikke skal fylde mere end absolut nødvendigt.

 

Panelbyg er leverandør af Recticel isolering og PIR sandwichpaneler, stålplader og stålåse til landbrug, industri og private.

 

Udover de ovenstående hovedprodukter er Panelbyg også leveringsdygtige i en række produkter såsom:

 

Galvaniseret rionet (bruges til mange formål især havehegn ect.)                                

 

Vacu Stone Lift (sugekopper til løft af stålplader og sandwichpaneler)

 

Panelbyg forsøger at være en af de foretrukne og seriøse leverandører på markedet inden for energi effektive isoleringsmaterialer, hvad enten der er tale om sandwichpaneler til industrihaller eller alm. isolering til parcelhuse. Vores filosofi er at isolering ikke skal fylde mere end højest nødvendigt, da det optager unødigt plads og reducerer de effektive m2 i bygningen. Derudover skal kvaliteten være i top, og montage processen være effektiv og tidsbesparende.

 

 

Vores vision:

 

Panelbyg forsøger at være en af de foretrukne og seriøse leverandører på markedet inden for energi effektive isoleringsmaterialer, hvad enten der er tale om sandwichpaneler til industrihaller eller alm. isolering til parcelhuse. Vores filosofi er at isolering ikke skal fylde mere end højest nødvendigt, da det optager unødigt plads og reducerer de effektive m2 i bygningen. Derudover skal kvaliteten være i top, og montageprocessen være effektiv og tidsbesparende.  

 

Se vores produkter ved at klikke her

 

Præsentation1 312 3