<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> SWG Habila

Habila

Habila A/S i Danmark, er en del af Scandinavian Wall Group, som siden 2002 har haft et forpligtende samarbejde min i 2015 blev vi til én enhed, med regionale enheder.

Habila AS, SWG Produktion AB i Sverige og Saxi Produkter AS i Norge, har gennem dette samarbejde  i dag en markedsledende andel inden for foldevægge og mobilvægge i Skandinavien og det øvrige Europa.

En kontinuerlig produktudvikling sker centralt efter input fra et kundemarked, som er større end det enkelte lands. Dette giver mange fordele, og gør at SWG har et unikt produktprogram, som tilgodeser de behov der i dag stilles til flytbare vægge

– uanset om det er store eller små projekter.  

Professionalisme, ærlighed og glæden ved et godt stykke gennemført arbejde er nøgleværdier, vi alle i SWG arbejder efter, og vi lægger fortsat meget stor vægt på at være en loyal partner, som er til stede på de respektive markeder.

Habila 120 Foldevæg

Habila 120 Foldevæg

En sammenhængslet vægkonstruktion til opdeling af rum med moderat krav til lydisolering og med standard monteret dør i sidste element. Elementerne vil altid stå parkeret på hovedlinjen i én eller begge sider.

Habila 920  Glasmobilvæg

Habila 920  Glasmobilvæg

En helglas mobilvæg - en visuel elegant løsning af hærdet glas til opdeling af rum. Elementer uden lodrette profiler sikrer en næsten 100 % transparent adskillelse. Super anvendelig til åbne kontor-landskaber og indendørs forretningsfacader.

Habila 600 Mobilvæg

Habila 600 Mobilvæg

En meget flexibel løsning når der stilles store krav til lydisolation, funktion og parkering af elementerne. Væggen er opbygget af enkelt- kørende elementer med mekanisk tætning mod gulv og topskinne.

SWG-Habila

Habila A/S

Kontaktinformation
Habila A/S
Engholmvej 15, Saunte
3100 Hornbæk
Tlf:+45 7015 1050 | Jylland: +45 7015 1075
Web:
Email:   info@habila.dk