<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Spotlight

Spotlight


Kendt og veletableret belysningsfirma

I snart 30 år har Spotlight A/S ligget på St. Kongensgade 103 i København, hvor butik og showroom stadig er placeret.Vores mange års erfaring og centrale placering har givet os mulighed for også at arbejde med projekter i samarbejde med både firmaer og private.


Kombinationen af et eksklusivt lampesortiment og kompetent rådgivning har vist sig at være svaret på mange af vores kunders ønsker med behov for og ønske om kompetent vejledning i såvel små som store belysningsprojekter.


Vi rådgiver og indretter i både store og små rum. Om det er læsehjørnet, der er udfordringen, eller skæret i entreen, så kan vi byde ind med kompetent rådgivning og sparring omkring belysning og indretning.Vi forstår at koble både funktion og æstetik, så den rette stemning opnås. På denne måde behøver du gå ikke på kompromis med dine ønsker.


Skal der bygges nyt, så tænk på lys tidligt i byggefasen. For at opnå den bedste løsning, opfordrer vi til at kontakte os tidligt i processen. Vi løser gerne opgaverne i samarbejde med bygherrer, arkitekter og el-installatører, ligesom vi gerne vejleder dig ved ombygning og nybyggeri.

 

Spotlight

Spotlight

Spotlights ekspertise har i alle årene ligget i at kunne vise trendsættende samt klassiske lamper og samtidig kunne rådgive om god og rigtig belysning.

Kontaktinformation
Spotlight
St. Kongensgade 103
1264 København K
Tlf:33 11 44 00
Web:
Email:   kundeservice@spotlight.dk