<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> egger Scandinavia

EGGER Scandinavia ApS

 

Familiefirmaet EGGER som er grundlagt i 1961 beskæftiger idag ca. 7400 medarbejdere. På de 17 fabrikker i Europa fremstilles blandt andet spån, OSB, MDF samt tømmer fra savværk.

 

EGGER produkter findes i talrige områder i det offentlige som i det private rum. EGGER anser sig selv som komplet leverandør til møbel og indretningsbranchen, byggeri og laminatgulv.

Egger: Stilfulde overflader på display på dette års Architect@work i København

Egger: Stilfulde overflader på display på dette års Architect@work i København

På dette års Architect@work i København kan man opleve designmulighederne med de nye lakoverflader fra Egger.

Laminater

Laminater

Laminater med sort kerne får et homogent udseende uden synlige samlinger og er et første klasses designværktøj til døre, møbler og genstande med høje krav.

Perfect Sense Matt

Perfect Sense Matt

Det eksklusive design hæver Perfect Sense Matt overfladen over andre mat overflader. Den føles varm og fløjlsagtig og overfladen både ses og føles perfekt. Den specielle efterbehandling gør, at Perfect Sense Matt ikke er modtagelig for fingeraftryk.

Perfekt Sense Gloss

Perfekt Sense Gloss

Perfekt Sense Gloss kendetegnes ved sin specielle rolige overflade og sin dybde, og kan tydeligt skelnes fra andre blanke overflader. Disse fremragende egenskaber påvirkes også positivt af det homogene materiale MDF, som kernemateriale.

egger-Scandinavia

Egger Scandinavia

 

Kontaktinformation
Egger Scandinavia ApS
Jernbanegade 5A
6862 Tistrup
Tlf:+45 7529 10 00
Web:
Email:   info-scan@egger.com