<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> hplush

H+H Danmark A/S

 

H+H Danmark A/S leverer materialer til alle former for byggeri: énfamiliehuse, rækkehuse, industrivirksomheder, erhvervsejendomme og institutioner.
 
Uafhængigt af om det handler om fritliggende eller tæt-lav byggeri, etage- eller erhvervsejendomme, kan vores produkter bidrage til funktionelle, individuelle og rentable løsninger. 
 
H+H er kendt for høj kvalitet og præcis dimensionering. Alle produkter, der forlader vores fabrikker, overholder europæiske forskrifter samt nationale, og ofte strengere, kvalitetskrav.
 
Let og fleksibelt
Uden brug af specialværktøj kan der med stor præcision foretages ændringer og tilpasninger på byggepladsen.
 
Sundt indeklima
Porebeton, tidligere kendt som Gasbeton, er et fuldt ud åndbart materiale, som skaber en fleksibel byggeproces og er både miljøvenligt og fuldt genanvendeligt.
 
Isolerende og brandhæmmende
Porebetons indbyggede termiske egenskaber sikrer god isoleringsevne og beskytter samtidig mod råd og brand.
 
Find yderligere information om vores produkter i H+H e-Katalog
 
Gå til produktoversigt
 
 Innovativ monterings-“lift” præsenteres i ny udgave på BYGGERI’16

Innovativ monterings-“lift” præsenteres i ny udgave på BYGGERI’16

Den elegante og kompakte monterings-”lift”, H+H ERGO, blev første gang vist frem på Byggeri’14 og har siden da vist, at den kan stå distancen på store byggeprojekter, heriblandt byggeriet af 400 lejligheder på Aarhus Havn, Nordeas nye domicil i København og Havnefronten i Aalborg.

hplush

H+H Danmark A/S

Kontaktinformation
H+H Danmark A/S
Bushøjvænget 129
8270 Højbjerg
Tlf:+45 7024 0050
Web:
Email: