<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> klipklap

By KlipKlapHos by KlipKlap går design og høj kvalitet, kombineret med hygge, nærvær og leg, op i en højere enhed. Hvad enten der er tale om én af vores populære foldemadrasser, eksklusive puder, smukke daybed eller ét af vores andre produkter, vil du forhåbentlig få en fornemmelse af, at vi ikke går på kompromis. Møblerne er tilmed multifunktionelle og kan bruges af både børn og voksne.

by KK Daybed

by KK Daybed

by KK Daybed er et smukt og stilrent multimøbel designet af Charlotte Høncke for by KlipKlap. Hynderne sidder ikke fast på rammen, hvilket giver dig mulighed for at sammensætte daybeden efter din smag og dine behov.

KK Daybed og KK Kids Chair

09/11-2016

KK Daybed og KK Kids Chair

Fra uge 41 findes KK Daybed nu i sortlakeret eg, og hynder fåes i 4 forskellige lækre velourfarver. Fra uge 40 fåes KK Kids Chair i lækker blød velour. Stolene fåes i mørk og ...

KK 3 Fold by KlipKlap

KK 3 Fold by KlipKlap

KK 3 Fold fra by KlipKlap er en lækker tre-lags-madras, der kan foldes på mange kreative måder. KK 3 Fold er et funktionelt og fleksibelt møbel i flot design, der kan bruges som både  tumlemadras, sofa, daybed/puf, hyggekrog og sovesofa.

KK 3 Fold single

KK 3 Fold single

KK 3 Fold single fra by KlipKlap er en lækker tre-lags-madras, der kan foldes på mange kreative måder. KK 3 Fold single er et funktionelt og fleksibelt møbel i flot design, der kan bruges som både  tumlemadras, sofa, daybed/puf, hyggekrog og sovesofa.

KK 4 Fold

KK 4 Fold

KK 4 Fold er en lækker multifunktionel foldemadras fra by KlipKlap. Den fungerer både som tumleplads, hyggeplads, aflang lav puf i børnehøjde, kvadratisk puf i voksen-højde – et skønt fleksibelt møbel.lads

KK XL Cushion

KK XL Cushion

KK XL Cushion er en lækker nyhed fra by KlipKlap. En smuk kæmpepude som både er dejlig blød og god fast i fyldet på samme tid. Puden er designet til at kunne bære en voksen persons vægt uden at klaske sammen

KK Kids Chair

KK Kids Chair

KK Kids Chair fra by KlipKlap er en flot og stilren børne-lænestol lavet i slidstærkt, smudsafvisende møbelstof. Et børnemøbel for feinsmeckere. Stolen er brugbar såsnart barnet kan sidde selv.

klipklap

by KlipKlap

I dag er vores mission stadig at skabe møbler, der indbyder til og fordrer motoriske udfoldelser hos børn, så de opnår både glæde ved fysisk udfoldelse og udvikling af motoriske evner. I vores verden udelukker det dog ikke møblerne fra ligeledes at være en fryd for øjet og være brugbare for familiens øvrige medlemmer også.

Kontaktinformation
by KlipKlap
Gåseagervej 14
8250 Egå
Tlf:+45 22 78 70 50
Web:
Email:   info@byklipklap.dk